Διαφωνία Αρσενίου με Μαλέσκου: Φταίτε κι εσείς - Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση

Διαφωνία Αρσενίου με Μαλέσκου: Φταίτε κι εσείς - Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση

Φταίτε κι εσείς γιατί δίνετε χώρο και πατήματα σε ανθρώπους που πραγματικά παίρνουν τη θέση άλλων ταλαντούχων ανθρώπων. Θέλω να πω ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που όχι δεν αξίζουν τον σχολιασμό αλλά δεν αξίζει ούτε να τους αναφέρετε.

Eίναι κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να υπάρχουν φραγμοί και στοπ - νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση, σε εμένα και την ομάδα μου.

Καταλαβαίνω πως μας το λες αλλά αισθάνομαι και λίγο αμήχανα να σε έχω κοντά μου και να νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση, σε εμένα και την ομάδα μου...

Καλεσμένος της Ιωάννα Μαλέσκου στο Love It ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/4) ο Σάκης Αρσενίου και θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του με τους ανθρώπους που προβάλλονται μέσα από τα ριάλιτι, ειδικότερα αν αυτοί θίγουν άλλους συμμετέχοντες.

 Μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και σε όσα είχε πει για τον Άρη Σοϊλέδη.

 «Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Φταίτε κι εσείς γιατί δίνετε χώρο και πατήματα σε ανθρώπους που πραγματικά παίρνουν τη θέση άλλων ταλαντούχων ανθρώπων. Θέλω να πω ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που όχι δεν αξίζουν τον σχολιασμό αλλά δεν αξίζει ούτε να τους αναφέρετε.

Λένε χοντράδες, είναι κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να υπάρχουν φραγμοί και στοπ. Όταν θίγονται άνθρωποι, και δεν υπολογίζουν οικογένειες, γυναίκες, παιδιά… Δε το βαραίνω», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

Η παρουσιάστρια επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της αλλά και τους συναδέλφους της εξηγώντας τον λόγο που ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού.

Τότε ο τραγουδιστής της απάντησε: «Πρέπει να υπάρχουν στοπ. Δε βρίσκω καμία καλοπροαίρετη κίνηση και κανένα χιούμορ σε κανέναν που μπορεί να θίξει ή να υπονοήσει πράγματα που μπορεί να χαλάσουν ανθρώπους».

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ τους:

Ι.Μ.: «Μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και όλο αυτό που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα»

Σ.Α.: «Ακριβώς, τρελάθηκα με αυτό».

Ι.Μ.: «Ένα λεπτό για να καταλάβω και πως βλέπεις τα πράγματα. Αυτό το οποίο μας λες τώρα, όχι κουνώντας μας το δάχτυλο αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου – πιο πολύ σοβαρού, είναι ότι εμείς τηλεοπτικά – όχι μόνο οι παρόντες. Το τι αγγίζουμε εμείς ως θέματα όμως είναι κάτι που δεν επηρεάζει τους παίκτες. Δεν ξέρουν το τι λέμε τώρα. Καταλαβαίνω πως μας το λες αλλά αισθάνομαι και λίγο αμήχανα να σε έχω κοντά μου και να νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση, σε εμένα και την ομάδα μου».

Σ.Α.: «Ξεκαθαρίζω ότι δεν είναι προσωπικό αλλά το λέω γενικά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα