Τα καλύτερά μας χρόνια: Συγκίνηση στο Twitter για το τέλος της σειράς - Η αγαπημένη σκηνή

Τα καλύτερά μας χρόνια: Συγκίνηση στο Twitter για το τέλος της σειράς - Η αγαπημένη σκηνή

Τελείωσε ο δεύτερος κύκλος της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ. Πώς σχολίασαν οι τηλεθεατές το τελευταίο επεισόδιο και ποια σκηνή τους συγκίνησε ιδιαίτερα.Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (19/04), συγκινώντας τους τηλεθεατές.

Η επιτυχημένη σειρά μυθοπλασίας, ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο με καινούργια επεισόδια γεμάτα χιούμορ, νοσταλγία, νέες περιπέτειες, όνειρα, επιθυμίες, αλλά και πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο
Η άνοιξη του 1978 έφερε ανατροπές και αλλαγές στην οικογένεια. Ο Δημήτρης κι η Νανά αποφάσισαν να μην αφήσουν το γάμο τους να βαλτώσει και να πάνε διακοπές οι δυο τους. Η Ελπίδα πήρε τη γενναία απόφαση να αποστασιοποιηθεί από την ηθοποιία και τις πίκρες της και έπιασε δουλειά στην καφετέρια.

Ο Αντώνης εξελίχθηκε ραγδαία στην εφημερίδα. Ο Λούης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ήττα απ’ την απόρριψη της Έλα, τη στιγμή που εκείνη έδειχνε με όλους τους τρόπους την προτίμησή της στον Άγγελο. Το μόνο που δεν διορθώθηκε, ήταν η σχέση Μαίρης και Στέλιου. Όλοι προσπάθησαν να βρουν τρόπο να τους μονιάσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα