Masterchef: Γλέντι στο Twitter με την αποχώρηση του Μπόμπαινα, Δημήτρη Ταϊρίδη

Masterchef: Γλέντι στο Twitter με την αποχώρηση του Μπόμπαινα, Δημήτρη Ταϊρίδη

Η χθεσινή (18/3) δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef είχε τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών καθώς υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης (ή «μπόμπαινας»), ο Σταύρος Λορέντζος και η Φανή Ζιώγα.

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν γλυκό των ζαχαροπλατών Γιάννη Κίκιρα και του Ευγένιου Βαρδακαστάνη. Τελικά ο παίκτης που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και μάλιστα έλαβε και ένα 4άρι στην αποψινή δοκιμασία ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο ίδιος, μόλις έμαθε για την αποχώρησή του από το Masterchef, δήλωσε συγκινημένος πριν την έξοδό του, «μη στεναχωριέστε, σήμερα δεν ήθελα να μαγειρέψω, ο Γιάννος με προέτρεψε, είναι ο μόνος που με στήριξε, τον ευχαριστώ πολύ. Η ζωή συνεχίζεται. Θέλω να είναι στον τελικό ο Γιάννος, αδιάφορο ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ο Μάριος και ο Γρηγόρης έχουν αντίληψη. Όχι μόνο άξιζε είναι κάτι που κανείς δεν πρόκειται να ξαναζήσει».

Όπως είναι λογικό η αποχώρηση του Δημήτρη Ταϊρίδη προκάλεσε ενθουσιώδη σχόλια στο twitter καθώς εδώ και καιρό η τοξική του συμπεριφορά είχε προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις στους θεατές της εκπομπής. Τα παρακάτω tweet είναι ενδεικτικά του κλίματος...

δείτε τα απολαυστικά tweets στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα