Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δεν περίμενα να εμφανιστεί τόσο γρήγορα κάποιος στη ζωή της Αργυρώς

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δεν περίμενα να εμφανιστεί τόσο γρήγορα κάποιος στη ζωή της Αργυρώς

Για τον ρόλο της Αργυρώς και τις εξελίξεις που έρχονται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός μίλησε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», αναφέρθηκε στα «όχι» που έχει ακούσει στο παρελθόν ενώ τόνισε ότι τώρα νιώθει ευγνώμων για τις «πόρτες» που της άνοιξε η συμμετοχή της στη δραματική σειρά του Alpha.

«Αισθάνομαι και τυχερή και ευγνώμων που χτυπάει το τηλέφωνο. Έχω πάει σε τόσες οντισιόν, δεν το πιστεύω ότι με παίρνουν χωρίς να περάσω την πρώτη, τη δεύτερη, την πέμπτη φάση πχ. Έχω ακούσει πολλά όχι κι έχω πει πολλές φορές ότι τα παρατάω. Ο πατέρας μου ήταν που με στήριζε πάντα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός» ανέφερε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Η γνωστή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σειρά του Alpha «Σασμός» αλλά και την τηλεοπτική “Αργυρώ” που υποδύεται, εξηγώντας πως δεν περίμενε να εμφανιστεί τόσο γρήγορα ένας νέος άνδρας στη ζωή της ηρωίδας. «Δεν περίμενα να εμφανιστεί τόσο γρήγορα κάποιος στη ζωή της Αργυρώς. Αυτό με δυσκόλεψε λίγο, στο πως να το χειριστώ… αλλά όλα βρίσκονται» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα