Σασμός: Ο αστυνόμος Γεράσιμος κρύβει ένα αρκετά σκοτεινό παρελθόν!

Σασμός: Ο αστυνόμος Γεράσιμος κρύβει ένα αρκετά σκοτεινό παρελθόν!

Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Ο Γεράσιμος Χριστογιάννης, ο νέος αστυνομικός και δεξί χέρι του Αντώνη κρύβει ένα αρκετά σκοτεινό παρελθόν, στη σειρά Σασμός.

Ο Αντώνης, παρόλο που στην αρχή βλέπει πως συμπεριφέρεται ύποπτα, τον κρατάει κοντά του, για να του μάθει τη δουλειά σωστά. Αμέσως ο Γεράσιμος προσαρμόζεται με τα νέα δεδομένα και γίνεται ο καλύτερος βοηθός του Φραγκιαδάκη. Όμως, οι λόγοι που επέλεξε να είναι δίπλα του, δεν είναι τυχαίοι…

 Ο Γεράσιμος είναι γιος ενός αδίστακτου άντρα, που έχει βάλει σε κίνδυνο, όχι μόνο τον Αστέρη, αλλά και όλους τους συγκρατούμενούς του, στη σειρά Σασμός. Ο Γεράσιμος είναι γιος του αδίστακτου Καραπάνου, του ανθρώπου που κινεί τα νήματα στις φυλακές και σκορπίζει τον τρόμο.

Πώς γίνεται ο πατέρας να βρίσκεται στη φυλακή και ο γιος να είναι αστυνομικός; Πράγματι, οι δύο αυτοί χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο Καραπάνος έχει αποδείξει πως δεν έχει όρια, πως φτάνει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Αντίθετα, ο Γεράσιμος θα δείξει πως είναι ένας τυπικός χαρακτήρας, με εκρήξεις θυμού απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου. Πώς θα αντιδράσει ο Αντώνης όταν μάθει το ένοχο μυστικό του και ποιους στόχους έχει ο Γεράσιμος;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα