Σασμός: Ποιο θα είναι το τέλος του Μαθιού; Η νέα είσοδος στη σειρά

Σασμός: Ποιο θα είναι το τέλος του Μαθιού; Η νέα είσοδος στη σειρά

Σασμός και Μαθιός είναι ένα, τη φετεινή τηλεοπτική σεζόν. Ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος είναι αυτή τη στιγμή ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της μυθοπλασίας και το κοινό στα social media τον λατρεύει. Όμως η είσοδος ενός νέου ηθοποιού στη σειρά του Alpha, τα αλλάζει όλα. Έρχεται η μάχη των μαχών. Με έναν παλιό μας γνώριμο από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος μας έχει μείνει αξέχαστος. Αυτό σημαίνει πολλά, γιατί  θα κρίνει την τύχη του Μαθιού. Και του Δημήτρη Λάλου στη σειρά. 

Ο Αργύρης Πανταζάρας έκανε θραύση την προηγούμενη χρονιά ως ο αγαπημένος μας Τάκης Δοξαράς στις Άγριες Μέλισσες. Από Θεσσαλός, φέτος γίνεται Κρητικός.

Και έρχεται ως Μάκης Χριστογιάννης, στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου για να κάνει τη ζωή δύσκολη στον Μαθιό και να ανακατευτεί σε εκείνη του Αστέρη. Δεν θα πάρει ακόμη την θέση του Αντώνη Φραγκιαδάκη, αλλά έρχεται για να βοηθήσει στο έργο του. Παντοδύναμος θα γίνει μόλις ο αστυνόμος αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί. Είναι δραστήριος και φιλόδοξος και από την πρώτη στιγμή θα καταλάβει πως ο Μαθιός κρύβει πολλά. Μετά την δολοφονία της Βασιλικής, θα αρχίσει να συνδέει πρόσωπα και γεγονότα. 

 
Πολλά spoiler μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα