Survivor: Έξω φρενών ο Βαλάντης με τη Μυριέλλα: Δεν ντρέπεσαι λίγο;

Survivor: Έξω φρενών ο Βαλάντης με τη Μυριέλλα: Δεν ντρέπεσαι λίγο;

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε στο Survivor της Τετάρτης ο Βαλάντης. 
O τραγουδιστής επιτέθηκε λεκτικά στη Μυριέλλα Κουρεντή, όταν γύρισαν από το συμβούλιο στην παραλία τους και την έθιξε επαγγελματικά και προσωπικά.

«Το χειρότερο πράγμα είναι να μεταφέρεις αυτά που σου λένε στο αυτί. Είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει. Αυτά που σου λένε στο αυτό να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω, συμβουλή πάλι. Πάλι μιλάς, σταμάτα, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου» της είπε ο Βαλάντης για να αποκριθεί, στην τελευταία του φράση, η ηθοποιός πως «δεν με ενδιαφέρει».

«Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Λες αυτά που σου λένε στο αυτί; Ρε… Άντε ρε! Άντε τώρα, δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε… Σε παρακαλώ. Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες… Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις έτσι τους ανθρώπους. Έτσι σου πρέπει τελικά. Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε άσε με εκεί πέρα. Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Σου έχω πει ξανά πως είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις! Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις εσύ εμένα! Άντε ρε από κει πέρα. Ναι ρε, εσένα που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα».

διαβάστε αναλυτικά  και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα