Σασμός: Αρραβώνες και μεγάλα μυστικά στο φως για το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Σασμός: Αρραβώνες και μεγάλα μυστικά στο φως για το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Η σειρά Σασμός έχει καθηλώσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Η Espresso δίνει spoilers για το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς που θα είναι την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στο τελευταίο επεισόδιο για το 2021, θα γίνουν αρραβώνες μεταξύ του Άγγελου και της Στέλλας αλλά και μεγάλα μυστικά θα βγουν στον αέρα στο σπιτικό της Μαρίνας από την γιαγιά Ειρήνη.

Ο Άγγελος, ο ευγενικός γιατρός και ξάδελφος των Σταματάκηδων, γνωρίζει επίσημα τους γονείς της Στέλλας και εκείνη χαρούμενη απελευθερώνεται και σπάει τα ταμπού της. Εκείνος βλέπει τη δικηγόρο σοβαρά και θέλει να φτιάξει σύντομα την προσωπική του ζωή στην Κρήτη. Παράλληλα ο γιατρός έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει τη φρικτή αλήθεια για τον πατέρα του με την Καλλιόπη να τον ταΐζει με ψέματα και να καλύπτει τα ίχνη της. Για πόσο ακόμη όμως;

 Από την άλλη μεριά, η παράνομη σχέση Αργυρώς και Αστέρη, η παρωδία του αρραβώνα Σεμίνας – Πετρή και τα πολλά κρυμμένα μυστικά της Σεμίνας κάνουν τη Μαρίνα να φέρει την οικογένειά της προ των ευθυνών της μετά τα όσα έχουν συμβεί στη φαμίλια της. Όμως δεν θα τα βάλει μόνο με τα παιδιά της αλλά και με την πεθερά της η οποία έκρυβε πολλά από εκείνη σχετικά με την προσωπική ζωή του γιου της του Μάρκου, πριν τον πάρει ο Χάρος από τις σφαίρες του Σταματάκη.

Η γιαγιά Ειρήνη λοιπόν ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερο εχθρό της, την Καλλιόπη, με οδυνηρό τίμημα. Όπως ακούγεται, η Μαρίνα δεν πρέπει να μάθει το ερωτικό ειδύλλιο του Μάρκου και της Ανθούλας… Αλλά τίποτα δεν μένει κρυφό.

Εν τω μεταξύ ο αστυνόμος Αντώνης έχει δουλειές με φούντες. Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας επαναδραστηριοποιείται, η δράση του όμως κάθε άλλο παρά κρυφή θα υπάρξει καθώς ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά. Θα καταφέρουν ο Διονύσης και ο Άγης να κρατήσουν κρυφή τη δράση τους; Ποιος θα τους ξεσκεπάσει;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα