Γιώργος Τράγκας: Διαγνώστηκε με κορονοϊό. Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα τον βηματισμό μου

Γιώργος Τράγκας: Διαγνώστηκε με κορονοϊό. Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα τον βηματισμό μου

Θετικός στον κορονοϊό ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του, Μαρία Καρρά.

Με κορονοϊό διαγνώστηκαν ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook.

Έχουν μπει σε καραντίνα, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα τον βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι» έγραψε ο ίδιος.
 
Όπως συμπλήρωσε, στη διάρκεια της καραντίνας, διαπίστωσαν με τη σύζυγό του ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες και επέκρινε τη μικρή ποσότητα των μονοκλωνικών αντισωμάτων που προμηθεύτηκε η χώρα μας.

Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως ψιλικατζής Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων ανέφερε.
Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας κατέληξε.