Μαινόμενος Πορτοσάλτε κάνει επίθεση στον Παυλάκη: Το lockdown το θέλουν οι ανεμβολίαστοι κι ο ΣΥΡΙΖΑ

Μαινόμενος Πορτοσάλτε κάνει επίθεση στον Παυλάκη: Το lockdown το θέλουν οι ανεμβολίαστοι κι ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Παυλάκης, γιατρός – ερευνητής στις ΗΠΑ που ειδικεύεται σε εμβόλια και ανοσοθεραπείες, πασχίζει να πει ότι για να σωθεί το σύστημα υγείας χρειάζεται να περιοριστούν δραστικά οι ανθρώπινες επαφές τόσο των ανεμβολίαστων, όσο και των εμβολιασμένων. Μαινόμενος ο Πορτοσάλτε ανέφερε: Το lockdown το θέλουν οι ανεμβολίαστοι κι ο ΣΥΡΙΖΑ

Η μετάλλαξη Δέλτα δεν παίζει και δεν παίζεται, θα ανακοπεί μόνο αν σταματήσουν οι ανθρώπινες επαφές, τόνισε ο ιατρός- ερευνητής Γιώργος Παυλάκης. Προειδοποίησε ότι μετά το ρεκόρ κρουσμάτων μπορεί δυστυχώς η Ελλάδα να έρθει αντιμέτωπη και με ρεκόρ νεκρών από τον κορoνοϊό, προτείνοντας να περιορίσουν τις επαφές των ανθρώπων, όπως να κλείσουν τα μπαρ και να σταματήσουν οι συναντήσεις. Λέει «όχι» σε ρεβεγιόν παρά μόνο εάν όλοι είναι εμβολιασμένοι και υποβληθούν σε rapid test την ίδια ημέρα.

Προσέθεσε πως οι εμβολιασμοί από μόνοι τους δεν αρκούν για να ανασχεθεί το πανδημικό κύμα, καθώς αν ο ιός αφεθεί να κυκλοφορεί θα έρθει τσουνάμι και η Ελλάδα θα έχει 100 θανάτους την ημέρα.

Κοιτάξτε την καμπύλη των μολύνσεων και των θανάτων θα δείτε ότι βρισκόμαστε στο τσουνάμι αυτή τη στιγμή, με ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα. Είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα, μπορεί να καταλύσει και το κραταιό σύστημα υγείας της Γερμανίας, κατέληξε.

thepressproject.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO