GNTM: Ράκος η Ισμήνη. Η πιο συγκινητική αποχώρηση της σεζόν

Η αποχώρηση του Αιμιλιανού από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM άλλαξε τις ισορροπίες και νέα δεδομένα ανατάραξαν την πορεία των μοντέλων στον διαγωνισμό.

Απόψε η αρχή έγινε με μία γιορτή για το top 9 σε ένα επίσημο δείπνο επιβράβευσης. Από την άλλη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συνάντησε τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, με στόχο την επιστροφή κάποιον από τα μοντέλα που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Ο Alex πήρε τις αποφάσεις του και καθόρισε σε ποιους να δώσει το χρυσό εισιτήριο της δεύτερης ευκαιρίας, προκαλώντας έκπληξη στους παλιούς διαγωνιζόμενους.

Όσο τα μοντέλα προσπαθούσαν να συνηθίσουν τη νέα πραγματικότητα, μία νέα δοκιμασία αποχώρησης ακολούθησε που απαιτούσε πασαρέλα, ρυθμό και έντονες πόζες. Η εκρηκτική super star Ελένη Φουρέιρα, συνόδευσε με το live performance της τα μοντέλα στο catwalk, στο fashion show του σχεδιαστή Απόστολου Μητρόπουλου. Το μότο ήταν η ελευθερία έκφρασης και τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στο φακό του Mike Tsitas.

Οι τέσσερις κριτές: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός διχάστηκαν αλλά στην ετυμηγορία για τον παίκτη που αποχώρησε από την βίλα υπήρχε ένα όνομα, 

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα