Η Αγγελική Ηλιάδη για την Φάρμα: Ο γιος μου φοβάται ότι θα τον κάνω ρεζίλι

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Νιώθω τόσο χαρούμενη για αυτό που πάνω να κάνω. Είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Το ήθελα πάρα πολύ. Σκεφτόμουν ότι ήθελα να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητές μου, να νιώσω ασφάλεια που θα αφήσω τα παιδιά μόνα τους. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι αυτό, δήλωσε στην εκπομπή Χαμογέλα  η Αγγελική Ηλιάδη και πάλι και αποκάλυψε τι της είπαν οι γιοι της:

Ο μεγάλος το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι μην μπεις θα με κάνεις ρεζίλι. Ο μικρός μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. Έπαιξε λίγο θέατρο, έκανε ότι κλαίει αλλά στο τέλος είπε “δεν πειράζει μαμά, θα σε βλέπω από την τηλεόραση.

 Αν είχατε μια κάμερα στο σπίτι μου θα βλέπατε μια τρελή όλη μέρα να κάνει δουλειές. Θα προσπαθήσω και για τα υπόλοιπα στη “Φάρμα”. Είναι μια διέξοδος, από την καθημερινότητα, από τη ρουτίνα. Με αγχώνει λίγο το θέμα του μπάνιου, του φαγητού, όμως έχω αρχίσει να κλείνω λίγο το στομάχι μου για να μη μου έρθει απότομα, τόνισε.

Όταν βγω από το παιχνίδι θα ενσωματωθώ στο σχήμα που είχα κανονίσει να εμφανίζομαι πριν πάρω την απόφαση να μπω στο παιχνίδι, κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα