Λύγισαν στον αέρα μιλώντας για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Λύγισαν στον αέρα μιλώντας για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο κι όχι μόνο.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά μεταδόθηκε με έκτακτη ενημέρωση από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, με τη Λίνα Δρούγκα να μην μπορεί να κρύψει τη λύπη της.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του OPEN έσπασε κατά τη διάρκεια που μετέδιδε την είδηση.

Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση. Η Φώφη Γεννηματά δεν είναι πλέον κοντά μας. Τραγική η είδηση του θανάτου της, είπε βουρκωμένη η Λίνα Δρούγκα.

Δείτε το βίντεο

Σοκαρισμένοι είναι στο ΚΙΝΑΛ για το χαμό της Φώφης Γεννηματά, κάτι που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και στις δηλώσεις της αναπληρώτριας εκπροσώπου του κόμματος, Ζέφης Δημαδάμα.

Η κ. Δημαδάμα βγήκε στον αέρα του real.fm να μιλήσει για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, αλλά με δυσκολία άρθρωνε λέξεις καθώς έκλαιγε με λυγμούς!

Όπως είπε, αυτές οι στιγμές είναι για όλους πολύ δύσκολες. Υπήρξε μια ραγδαία επιδείνωση από προχθές σχεδόν, χθες ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Τι να λέμε τώρα, η κατάσταση δυστυχώς ήταν αιφνίδια, η όλη εξέλιξη για όλους. Και για τους οικείους της και για όλους. Ειλικρινά ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη. Είναι για όλους μια παρα πάρα πολύ δύσκολη στιγμή είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα