Σασμός: Ο Μαθιός φοβάται και παρακολουθεί τον Μανώλη

Σασμός: Ο Μαθιός φοβάται και παρακολουθεί τον Μανώλη

 Ο Μαθιός παρακολουθεί τον Μανώλη με σκοπό να ανακαλύψει εάν ο μικρός γνωρίζει πράγματι τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή.

Οι κινήσεις του είναι ύποπτες, με την Θοδώρα να φωνάζει πως ο αδελφός της γνωρίζει την αλήθεια. Αυτό θορυβεί τους κατοίκους του χωριού, με τον Αντώνη και τον παπά Μιχάλη να ψάχνουν τρόπους για να τον κάνουν να μιλήσει.

Στο μεταξύ, Μανώλης και Νικηφόρος τσακώνονται άσχημα, λίγο πριν ξεκινήσουν κι επίσημα τη νέα τους ζωή στο Ηράκλειο. Ο Μαθιός επεμβαίνει βάζοντας την τάξη, με δικό του όφελος…

Ο Μαθιός σχεδιάζει να περάσει στην αντεπίθεση και ξεκινά να παρακολουθεί τον Μανώλη. Μετά από αυτό που ξεφούρνισε η Θοδώρα για τον αδελφό της, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πείθει τον ανιψιό του τον Νικηφόρο να τα ξανά βρει με τον κολλητό του, προκειμένου να τον έχει ο ίδιος κοντά. Ο Νικηφόρος και ο Μανώλης μιλούν και δίνουν έναν όρκο φιλίας, σφραγίζοντας την επανένωσή τους.

Στο μεταξύ, ο Μανώλης συγκρούεται έντονα με την αδελφή του και της βάζει όρια. Της τονίζει πως δεν πρέπει να ανοίξει ξανά το στόμα της, με την Θοδώρα φυσικά να του απαντά καταλλήλως.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, συνεχίζοντας να υποψιάζεται τον Μανώλη. Έτσι, ζητάει από την Βασιλική μία τεράστια χάρη, για να τον έχει ακόμη πιο κοντά του. Μία χάρη που θα φέρει μεγάλη αμηχανία στην πρωταγωνίστρια…

youfly.com