Σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου.

Σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου.

Σε ηλικία 45 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου.

Η Γεωργία Παπαδοπούλου ήταν μητέρα τριών παιδιών, κόρη δημοσιογράφου και τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη λευχαιμία.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σύζυγός της Σταύρος Γεωργακόπουλος. 
«Σήμερα υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε σε αυτό εδώ το post να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας λόγω της χθεσινής γιορτής. Ξημέρωσε, ωστόσο, μια πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένειά μας. Η Georgia Papadopoulou, ο δικός μου Γώγος, έφυγε στις 4.05 π.μ. έπειτα από 4 χρόνια σκληρής και περήφανης μάχης με τη λευχαιμία. Από την πρώτη ώρα ως την τελευταία, πάλεψε γενναία, με όλες της τις δυνάμεις και με απίστευτη αξιοπρέπεια για να νικήσει. Κέρδισε πολλές “μάχες”, αλλά ο εχθρός αποδείχθηκε ανίκητος και κάθε φορά επέστρεφε πιο δυνατός. Αφήνει πίσω της τρία υπέροχα παιδιά και γλυκές αναμνήσεις 25 χρόνων. Δεν πρόλαβε να φτάσει τα 45 χρόνια της, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έζησε όμορφα, παρότι το νήμα κόπηκε πολύ νωρίς και πολύ άδικα» έγραψε στο μήνυμά του.

«Ακόμη και μέσα από το νοσοκομείο φρόντισε χθες να μου κάνει το τελευταίο δώρο. Ζήτησε, μάλιστα, να το έχει στα χέρια της, λίγο πριν φτάσω, για να μου κάνει έκπληξη. Μου την έκανε κι έφυγε με το πού άλλαξε η μέρα. Μαχήτρια, περήφανη, με το χαμόγελο στα χείλη και με τα παιδιά μας στο μυαλό της ως την τελευταία ανάσα… Ακόμη κι από εκεί ψηλά, είμαι σίγουρος, ότι θα είναι πάντα δίπλα μας» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα