Γιώργος Ασημακόπουλος: Εγώ αποφάσισα να αποχωρίσω από το Πρωινό. Δεν με τελείωσαν

Γιώργος Ασημακόπουλος:  Εγώ αποφάσισα να αποχωρίσω από το Πρωινό. Δεν με τελείωσαν

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Πρωινό από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της εκπομπής. Τα προβλήματα φέρονται να είχαν ξεκινήσει από την πρεμιέρα.

Η εφημερίδα ON TIME σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι το “κερασάκι” στην τούρτα ήταν η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο “Πρωινό”, και η απουσία του από το πάνελ, παρά το γεγονός ότι ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης. Μετά το τέλος της εκπομπής επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της εκπομπής και ανακοίνωσε την απόφασή του.

Του ζητήθηκε να το ξανασκεφθεί, αλλά ο ίδιος ήταν ανένδοτος. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήθελε εξ αρχής να αποσαφηνιστεί ο ρόλος του στο πλατό, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο ίδιος, μίλησε στην κάμερα του Happy Day γι’ αυτή του την απόφαση αναφέροντας:

«H αποχώρησή μου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαι πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου.

Θέλω να δώσω βάρος εκεί. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και θα υπάρχουν πάντα, δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για την αποχώρησή μου.

Αν είχα περισσότερο χρόνο και χώρο στην εκπομπή μπορεί και να σκεφτόμουν να μείνω. Τους ευχαριστώ πολύ έστω και για τον ελάχιστο χρόνο που μου δώσανε στην εκπομπή τους. Όλα είναι πιθανά για το μέλλον».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα