Άγριες Μέλισσες: Η Ρίζω δίνει spoiler για την ατμόσφαιρα στο Διαφάνι επί χούντας

Άγριες Μέλισσες: Η Ρίζω δίνει spoiler για την ατμόσφαιρα στο Διαφάνι επί χούντας

 Η Ελένη Καρακάση, η τηλεοπτική Ρίζω, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ tv λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 μας αναφέρει για την ατμόσφαιρα στο Διαφάνι επί χούντας.

Όταν ξεκινούσαν οι Άγριες Μέλισσες, το φανταζόσουν ότι θα έφταναν στον τρίτο κύκλο;

Όχι, δεν το φανταζόμουν. Δεν περίμενα ότι θα πάει για τρίτη χρονιά. Με το που διάβασα το σενάριο βέβαια, διαπίστωσα ότι θα είναι μια πολύ καλή σειρά. Μου είχαν δώσει μόνο ορισμένα στοιχεία της ηρωίδας μου και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα εμπλεκόμουν με τη γέννα και την υιοθεσία του παιδιού της Δρόσως. Επέλεξα να είμαι σε αυτή τη δουλειά, γνωρίζοντας μεν ότι δεν είναι ένας μεγάλος ρόλος, αντιλαμβανόμενη όμως ότι έχει τη δική του σημασία.

Τι έχεις αγαπήσει εσύ στη Ρίζω και πώς θα τη δούμε στη διάρκεια της επταετίας;

Το τι θα κάνει η Ρίζω κατά τη διάρκεια της επταετίας πραγματικά δεν το γνωρίζω, το μόνο που ξέρω είναι ότι αλλάζει το κλίμα. Στο Διαφάνι όλοι παρακολουθούνται και όλα λογοκρίνονται. Οι άνθρωποι δεν μπορούν πια να είναι τόσο εκδηλωτικοί και ανοιχτοί όσο πριν. Δεν εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Όλα φιλτράρονται ώστε να λέγονται διαφορετικά, συγκαλυμμένα.

Αυτό που αγαπώ στη Ρίζω είναι ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο οικείο, το ξέρεις, το έχεις συναντήσει στη ζωή σου. Είναι μια γυναίκα που καταπιάνεται με πολλά πράγματα και τα καταφέρνει. Ένας χαρακτήρας που για μένα έχει ενδιαφέρον τηλεοπτικά, γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω και δραματικές σκηνές στις οποίες δεν με είχε συνηθίσει το κοινό. Είναι στην κόψη κωμωδίας και δράματος. Έχει τη δυνατότητα ο ρόλος να ξεδιπλώσει αυτές τις δύο πτυχές.

Η δικτατορία επιβάλλει μια διαφορετική συνθήκη και φαντάζομαι ότι θα επηρεαστεί και η Ρίζω, καθώς είναι η σύζυγος του ενωμοτάρχη.

Ο Προύσαλης, ως άτομο που εκπροσωπεί τις αρχές του τόπου, μοιραία θα επηρεαστεί, όπως και ο κοινοτάρχης, γιατί είναι άνθρωποι που είναι μέσα στα πράγματα. Οπότε, θα συμπαρασύρουν και εμάς που είμαστε δίπλα τους.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα