Survivor: Ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα προς αποχώρηση;

Survivor: Ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα προς αποχώρηση;

Στον στίβο μάχης του Survivor θα ριχθούν και πάλι, το βράδυ της Τρίτης, οι πέντε φιναλίστ με στόχο την δεύτερη ατομική ασυλία. Έτσι, όπως ο Γιώργος Κόρομι μια ημέρα νωρίτερα, κάποιος ή κάποια θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον για ακόμη μια εβδομάδα, καθώς και να «δείξει» τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

 Σύμφωνα με το zappit.gr, στο τελευταίο απαιτητικό αγώνισμα, στον στίβο μάχης του Survivor, τη νίκη κατόρθωσε να πάρει ο Γιώργος Κόρομι με αποτέλεσμα να είναι εκείνος που θα κρατούσε την… τύχη των υπολοίπων στα χέρια του στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί όπου και κλήθηκε να ανακοινώσει ποιον επιθυμεί να βγάλει στον τάκο και στη δικαιοδοσία των τηλεθεατών.

Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σάκη Κατσούλη. Τι θα συμβεί, όμως, απόψε στο νέο επεισόδιο του Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, τα οποία και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την δεύτερη ατομική ασυλία θα κατορθώσει να πάρει ο Σάκης Κατσούλης!

Ποιον ή ποια θα υποδείξει όμως ο παίκτης του Survivor στο συμβούλιο του νησιού και θα του ή της χρεώσει την δεύτερη υποψηφιότητα προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα;

Όπως έπραξε και την περασμένη εβδομάδα στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης αναμένεται να «χτυπήσει» εκ νέου τον Γιώργο Ασημακόπουλο που θα είναι όπως τα ίδια spoilers υποστηρίζουν ο δεύτερερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που τα spoilers έχουν πέσει έξω, οπότε αναμένουμε να δούμε την αλήθεια στο νέο επεισόδιο του Survivor απόψε στον ΣΚΑΪ!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα