Απρόσμενη είσοδο από τον Θάνο Καλλίρη στη εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Απρόσμενη είσοδο από τον Θάνο Καλλίρη στη εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μια απρόσμενη είσοδο είχε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Ο λόγος για τον πρώην σύντροφο της και νυν καλό της φίλο, Θάνο Καλλίρη ο οποίος βρέθηκε εκεί με έναν συγκεκριμένο σκοπό! Να της απονείμει το απολυτήριο της!

 Ειδικότερα, δίχως να το περιμένει – εκείνη τη στιγμή – η παρουσιάστρια της εκπομπής, ο τραγουδιστής εισέβαλε στο πλατό και τόνισε: «Παρακαλώ σταματήστε ότι κάνετε αυτή τη στιγμή! Γεια σας, καλησπέρα σας! Είναι τέλος σχολικής σεζόν και ήρθα για να απονείμω το δίπλωμα αποφοίτησης

«Η διαγωγή ήταν κοσμία, βρε; Κοσμία η διαγωγή;» αναφώνησε με χαμόγελο η Ναταλία Γερμανού. «Ένα πράγμα λίγο με προβλήματίζει. Το διαγωγήκοσμία. Ότι τι; Επειδή ναι… Ήμουν άτακτο κορίτσι, είπε ο φρόνιμος».

Σαν να μην έφτανε όμως η κίνηση αυτή, όπως αναφέρει το zappit.gr, ο Θάνος Καλλίρης φαίνεται πως επιφύλασσε το καλύτερο για το τέλος. Όταν και η Ναταλία Γερμανού του έδωσε, ως είθισται στους καλεσμένους του «Καλύτερα δε γίνεται», μια κούπα σαν δώρο με το όνομα του.

«Θάνος… Τζάνης;» ρώτησε, απορημένος ο τραγουδιστής λύνοντας τους πάντες – και την Ναταλία Γερμανού βεβαίως – στα γέλια!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO