Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε το λόγο που τελικά έφυγε από το Survivor

Ένας λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του παιχνιδιού για να τα λέμε. Όταν πρωτομπήκα δεν νόμιζα ότι θα κάτσω τόσο πολύ. Ξέραμε για τέλη Μαΐου. Μετά έγινε 15 Ιουνίου και πρόσφατα μάθαμε για 15 Ιουλίου, είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Και πρόσθεσε σχετικά με την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη: «Εν μέρει και ο Νίκος για αυτό έφυγε αλλά έκατσε και η φάση με το πόδι του. Εγώ σε μία φάση στο πρόχειρο κατάλυμα φανταζόμουν ότι βλέπω τα σκυλάκια μου μπροστά».

 «Έφυγε γιατί δεν άντεξε και αυτός. Ήμουν μαζί του χτες και το πόδι του είναι πολύ άσχημα» τόνισε.

«Με τον Νίκο μετρούσαμε μέρες αν τυχόν μέναμε μέχρι την πρώτη Ιουνίου. Πολλές φορές είχαμε πάθει κρίσεις. Αλλά σηκώναμε ο ένας τον άλλον. Σε κάποια φάση είχαν μείνει 28 μέρες. Ο Νίκος εκείνη την περίοδο είχε φάει μια πολύ μεγάλη κρίση και ήθελε να φύγει. Έκατσα και τον ηρέμησα και την ίδια μέρα μάθαμε ότι το πρόγραμμα πάει καλά και θα κάτσουμε άλλον ένα μήνα» αποκάλυψε.

«Ο Σάκης από όταν μπήκε ήξερε τι θέλει να κάνει και κράτησε αυτή τη γραμμή. Άργησα να το καταλάβω αυτό. Το κατάλαβα όταν άλλαξε η στάση της Μαριαλένας. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει τελικά αν κάποιος είναι καλός παίκτης, παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος. Όταν έφυγε ο Παππάς ήταν ένα κίνητρο να μείνω αλλά τελικά πήραν άλλοι τη θέση του. Όταν ήμουν μέσα αυτοί που κινούσαν τα νήματα ήταν ο Σάκης και η Μαριαλένα» είπε. «Είναι και δεν είναι ζευγάρι. Δεν με πολυενδιαφέρει. Θεωρώ ναι» συμπλήρωσε για τους δύο παίκτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα