Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια ανάσα πριν το τέλος. Η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια ανάσα πριν το τέλος. Η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν στις Άγριες Μέλισσες και όσα θα παρακολουθήσουμε προμηνύουν καταιγιστικές εξελίξεις. Στα τελευταία επεισόδια ακόμα ένα μυστικό αποκαλύπτεται με τραγικές συνέπειες για όλους. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Μυρσίνη θα μάθει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου από τις τρεις αδελφές Σταμίρη, Όμως, τι θα γίνει από εκεί και μετά;

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, η Μυρσίνη παθαίνει σοκ με την αλήθεια και καταρρέει. Η οργή της απέναντι στα κορίτσια είναι μεγάλη και ανεξέλεγκτη. Διψάει για εκδίκηση και αποφασίζει να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας ένα αδίστακτο σχέδιο. Θέλει να τις κάνει να πληρώσουν. Το μένος της για την Ασημίνα που μπήκε νύφη στο σπίτι τους είναι μεγάλο.

Πριν προλάβει η Μυρσίνη να αποκαλύψει στον Δούκα όσα έμαθε στις Άγριες Μέλισσες, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τη σύλληψη για τον θάνατο του Θέμελη. Ωστόσο, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ξανά με την υγεία του τον οδηγεί σύντομα εκτός φυλακής και στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Και εκείνος, όμως, μαθαίνει πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο και ορκίζεται εκδίκηση.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μαθαίνουν πως ο Δούκας ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα