Καφέ της Χαράς: Σοκ από την αποκάλυψη της ταυτότητας του εμπρηστή

Με εκπλήξεις και πολλές ανατροπές αναμένεται να ρίξει «αυλαία» η κωμική σειρά του «καφέ της Χαράς» σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί την Πέμπτη 6 Μαΐου. Λίγες ημέρες πριν από το οριστικό τέλος της σειράς, η τηλεοπτική Βάλια, Έφη Ρασιά, μίλησε στο περιοδικό MYtv για το φινάλε του «καφέ της Χαράς» ενώ αποκάλυψε και την ταυτότητα του εμπρηστή του καφέ.

Απ’ ότι μαθαίνω, η Βάλια θα παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας τον Δημήτριο και θα κλεφτεί με τον Μάνο. Ισχύει;

Η Βάλια και ο Μάνος δέθηκαν μ’ έναν δυνατό έρωτα από παιδιά, ο Δημήτριος όμως είναι τελικά ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή της και αυτό αποκαλύπτεται στο τελευταίο επεισόδιο.

Πώς αντιδρούν η Βάλια και ο Μάνος όταν μάθουν ότι οι γονείς τους, Χαρά και Περίανδρος, είναι εδώ και λίγο καιρό ξανά μαζί;

Αυτό είναι κάτι που δεν το μαθαίνουν. Ωστόσο, φανερώνεται κάτι στο τέλος, που μας κάνει να φανταζόμαστε την έκπληξή τους.

 Στο τελευταίο επεισόδιο αποκαλύπτεται ποιος κρυβόταν πίσω από τον εμπρησμό του Καφέ της Χαράς. Πώς το διαχειρίζονται η Χαρά και η Βάλια;

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα