Λευτέρης Χαρίτος για Άγριες Μέλισσες: Γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής

Λευτέρης Χαρίτος για Άγριες Μέλισσες: Γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μίλησε στο «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (19/4) για τη ζωή του, τη δουλειά του και τις «Άγριες Μέλισσες». Ο σκηνοθέτης συγκινήθηκε με τα διθυραμβικά σχόλια που έκαναν στην κάμερα της εκπομπής για εκείνον οι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1. «Τους αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί τους διάλεξα έναν έναν. Έχουν περάσει δύο χρόνια, συζητάμε να συνεχίσουμε και τρίτη σεζόν. Για μένα έχει σημασία ότι αυτά τα δύο χρόνια έχει κρατήσει η εμπιστοσύνη. Είμαι ευγενικός στα κάστινγκ, γιατί θεωρώ ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία για τον ηθοποιό. Έχω θυμώσει μόνο τέσσερις φορές σε γύρισμα και οι συνεργάτες μου το θυμούνται ακόμα. Συνήθως με ενοχλεί η ανοργανωσιά».

Όσο για την τρίτη σεζόν της σειράς αποκάλυψε: «Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή. Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021. Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν.

Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Μοιραία κάποια σειρά που τελειώνει κάποιους ήρωες τους σκοτώνει. Συνεχίζει πάντως αρκετό κομμάτι του καστ. Ο Βόσκαρης έκανε το τελευταίο γύρισμα την περασμένη εβδομάδα. Γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο χαρακτήρας του Δούκα έχει πολύ ψωμί. Μεγάλο μέρος του τέλος θα αφορά αυτόν».

Για την τρίτη σεζόν είπε επίσης: «Κάστινγκ για την τρίτη σεζόν δεν έχουμε κάνει ακόμη. Το σκεφτήκαμε πάρα πολύ για την τρίτη σεζόν. Όλες μας οι συζητήσεις ήταν γύρω από αυτό. Όταν έχεις μια επιτυχία θέλεις να συνεχίσεις να την έχεις. Δε νομίζω πως θα είναι κουραστικό του χρόνου. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Μέλισσες θα κρατήσουν αυτό που κρατάει τον κόσμο. Δε θα το χάσουν. Αυτή η συνταγή που κράτησε δυο χρόνια, δε θα αλλάξει. Θέλω να πιστεύω πως θα μας ακολουθήσει ο κόσμος, κυρίως επειδή μας έχει αγαπήσει πολύ. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Τις Μέλισσες τις βλέπουν πολύ διαφορετικά κοινά. Είναι τεράστιο το κοινό»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα