Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!

Οι ισορροπίες ανατρέπονται μια για πάντα στη ζωή των ηρώων στα επόμενα επεισόδια. Και αυτό γιατί ο Δημήτρης και ο Παύλος εκμυ­στηρεύονται στην Αθηνά πως η Αγγελική στην πραγματικότητα εί­ναι η Μαργαρίτα.

 Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη και προσπαθεί να συνδέ­σει γεγονότα και καταστάσεις. Όταν πείθεται πως πρόκειται για το ίδιο πρό­σωπο, τρέμει στην ιδέα πως η νοσοκόμα μπήκε στην οικογένειά τους για να τους καταστρέψει και είναι αποφασισμένη να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της.

 Αργότερα, η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο ότι η Αγγελική έχει επι­στρέψει με άλλο όνομα για να ψάξει αυτούς που σκότωσαν τον πατέρα της και του γεννάει ερωτήματα, καθώς εκείνος ήξερε πως ο άντρας αυτοκτό­νησε.

Την επόμενη μέρα, στο σπίτι των Αργυρών, η Αγγελική αιφνιδιάζεται όταν η Αθηνά τής λέει ότι θα πάει τον Δημήτρη στον γιατρό του χωρίς εκεί­νη. Στην πραγματικότητα, συναντούν κρυφά απ' όλους τον Παύλο και έρχο­νται αντιμέτωποι με τις υποψίες του για τη δολοφονία του πατέρα της Αγγε­λικής.

Ο Παύλος πιέζει τη μητέρα του και τον αδελφό του με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που του είχε πει η Ελένη. Συγκεκριμένα, ότι ο θάνατος του πατέρα της Αγγελικής δεν ήταν αυτοκτονία. Η Αθηνά, όμως, καταφέρ­νει να τον καθησυχάσει. Τον πείθει ότι δεν εμπλέκονται στον θάνατο του πα­τέρα της Μαργαρίτας και τον πιέζει να κρατήσει την Τζένη μακριά από αυτή την ιστορία γιατί όσο λιγότερα γνωρίζει τόσο το καλύτερο για όλους.


 Λίγες ώρες, αργότερα, ο Νικόλας, έχοντας ανακαλύψει την αλήθεια για την ημέρα που ο Δημήτρης κατηγόρησε τον Μιχάλη πως πήγε να τον σκοτώσει, πηγαί­νει να βρει τον Παύλο. Τότε του αποκαλύπτει ότι ο αδελφός τους περπατάει και πως αυτός ήταν που έκοψε τα φρένα του Μιχάλη με αποτέλεσμα η Σοφία να αποβάλει.

Ο Παύλος εξοργίζεται και δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του γνωρίζοντας πως εξαιτίας του αδελφού του χάθηκε το παιδί του. Όταν τον συναντάει, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση μαζί του, αλλά η Αθηνά επεμβαίνει θυμίζοντας τους ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να αντιμε­τωπίσουν την Αγγελική, που είναι ο μεγάλος εχθρός τους αυτή τη στιγμή.

Η Αθηνά τους ζητάει να παραμείνουν ψύχραιμοι και να βρουν έναν τρόπο να απαλλαγούν από την Αγγελική, καθώς όσο ζει ανάμεσά τους και διατηρεί σχέση με τον Στέφανο, η αλήθεια για το παρελθόν κινδυνεύει να αποκαλυ­φθεί σε όλους.

Όμως, ο Παύλος πια έχει τις αμφιβολίες του για όσα του λένε η μητέρα και ο αδελφός του και θέλει να μάθει την αλήθεια. Ο ίδιος, μάλιστα, βρίσκει την Ελένη και της ζητάει εξηγήσεις γι' αυτά που του είχε πει. Η κο­πέλα του εξηγεί ότι ο Αργυρός γνώριζε για τον βιασμό της Μαργαρίτας και πως είχε υποψίες ότι η Αθηνά και ένας γιος της σκότωσαν τον πατέρα εκεί­νου του κοριτσιού.

Τότε, ο Παύλος είναι σίγουρος ότι η Αθηνά δεν του είπε την αλήθεια. Από την άλλη, η τελευταία θέλει να εκδικηθεί την Αγγελική για τα ψέματά της πριν να είναι αργά και πριν προλάβει να τους καταστρέψει. Ωστόσο, η σχέση της με τον Στέφανο αποτελεί εμπόδιο. Μέχρι, όμως, να βρει έναν τρόπο, προσπαθεί να θολώνει τα νερό με τη συμπεριφορά της προς την Αγγελική, για να μην καταλάβει πως ξέρει την αληθινή της ταυτότητα.

Πηγή: My TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα