Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και πάει ΑΝΤ1

Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και πάει ΑΝΤ1

Άρχισαν τα όργανα. Μία αποχώρηση λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Και μάλιστα για να βρεθεί απέναντι, αφού για την παραίτησή του από τον ΣΚΑΪ συνετέλεσε και η συμφωνία με τον ΑΝΤ1.

Άλλωστε όπως έχει αναφερθεί τους επόμενους μήνες θα γίνει… των μεταγραφών! Χθες λοιπόν ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ Λοΐζος Ξενόπουλος υπέβαλε κι επίσημα την παραίτησή του δηλώνοντας την αποχώρησή του από το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με έγκυρες «πηγές», τους τελευταίους μήνες το στέλεχος είχε αρκετές διαφωνίες με άλλα επιτελικά στελέχη του σταθμού για μεγάλο μέρος του προγράμματος, κυρίως στο περιεχόμενο

Έτσι λοιπόν οι διαφωνίες ήταν στην καθημερινή ατζέντα, ενώ παράλληλα «έσκασε» μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον ΑΝΤ1, όπου του προτάθηκε να αναλάβει την καινούργια συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο Όμιλος του Αμαρουσίου. Έτσι λοιπόν… επήλθε το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ και σύντομα ο Λοΐζος Ξενόπουλος θα είναι στην «οικογένεια» του ΑΝΤ1.

Τώρα, όσον αφορά τι θα γίνει με τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι προς το παρόν οι ανάγκες θα καλυφθούν εκ των έσω, καθώς δύσκολα κάποιος από την «έξω» αγορά θα δεχτεί να αναλάβει… τα πολλά βασικά λάθη που έχουν γίνει και συνεχίζονται  -κυρίως σε εσωτερικές παραγωγές του prime time- έχοντας υποβαθμίσει την ποιότητα του σταθμού.

newsit.