Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί. Έφυγε με μανούρα

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί. Έφυγε με μανούρα

Έντονο το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ενώ εκρηκτικό αναμένεται να είναι και το αποψινό, όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, στο συμβούλιο του νησιού, βρέθηκαν εκ νέου Κόκκινοι και Μπλε.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor ηττήθηκε η Μπλε ομάδα και έτσι οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν και πάλι τον παίκτη εκείνον που θεωρούσαν τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα. Σε αυτή την ψηφοφορία δεν μπορούσε να ψηφιστεί ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και ο ίδιος θα έπρεπε να αποφασίσει για τον τρίτο υποψήφιο. Το ίδιο θα έκανε για την Κόκκινη ομάδα ο Ηλίας Μπόγδανος.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Τριαντάφυλλο και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό της Χριστίνας. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Κόρομι αποφάσισε να «δώσει» τον Κώστα Παπαδόπουλο ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος τον Αλέξη Παππά!

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα