Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ζαλάδα από το πόσο κοστίζει τη βραδιά η σουίτα που μένει στο Κάιρο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ζαλάδα από το πόσο κοστίζει τη βραδιά η σουίτα που μένει στο Κάιρο

Μετά την εκπομπή Πρωινό και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος χαρακτήρισε αναίσθητη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βρίσκεται στο Κάιρο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και διακοπές στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ήρθε και η σειρά της εκπομπής Love it.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου, πήγαν το θέμα και ένα βήμα παρακάτω καθώς ο Μάνος Μαγιάτης έψαξε κι βρήκε πόσο κοστίζει η διαμονή στην σουίτα που μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως αυτό που τον ενοχλεί δεν είναι τόσο το ταξίδι εν μέσω πανδημίας αλλά η χλιδή που επιδεικνύεται μέσα από τα instastories της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια ο Μάνος Μαγιάτης πως η σουίτα 276 τ.μ. που φαίνεται στα instastories της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κοστίζει 19.708 ευρώ τη βραδιά.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Μπορεί να είναι διακοπές στο Κάιρο, όμως όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ενήμερη για τα σχόλια και την κριτική που δέχεται σχετικά με αυτό το ταξίδι.

Η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση… έμμεσα. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε στα Instastories της μια ανάρτηση διαδικτυακού της φίλου, ο οποίος παίρνει το μέρος της τονίζοντας στους επικριτές της, πως αν τους ενοχλεί απλά να μην παρακολουθούν τι «ανεβάζει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα