Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας έως 11 Μαρτίου

Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της βδομάδας έως 11 Μαρτίου

Συμμαχίες, ανατροπές, κόντρες και σχέδια με κάποια από αυτά να έχουν θετική εξέλιξη αλλά ορισμένα να προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις για πολλούς.

Η ζωή στο Διαφάνι συνεχίζεται με τους ήρωες του τηλεοπτικού χωριού να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τις «Άγριες Μέλισσες» να σημειώνουν υψηλές πτήσεις στου πίνακες τηλεθέασης. Πολλά θα συμβούν και στα επεισόδια αυτής της βδομάδας και στο αποψινό, το 104o επεισόδιο, η σύλληψη του Νέστορα αλλά και η προσαγωγή του Προύσαλη στην Ασφάλεια της Λάρισας κάνει τον γύρο του χωριού. Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα να μιλήσει πρώτος και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Η Ουρανία βλέπει τους κόπους της να χάνονται, ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Τσαμπαρδή, και η σύγκρουση με τον Κυριάκο είναι αναπόφευκτη. Η απόφαση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να μετακομίσουν στο Παρίσι, θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κι απευθύνονται σε δικηγόρο προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ο πόλεμος μεταξύ των δυο ζευγαριών είναι προ των πυλών. 

Στο 105o επεισόδιο, την Τρίτη 9 Μαρτίου ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα