Αγγελική - Επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι είναι γιος του Αργυρού!

Αγγελική - Επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι είναι γιος του Αργυρού!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις της σειράς και την εβδομάδα που μας έρχεται! Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη δραματική σειρά του Alpha “Αγγελική”;

Αγγελική 8/3/21 επεισόδιο 94
Η Ελένη με τον Μιχάλη γιορτάζουν για τα αποτελέσματα και έρχονται πολύ κοντά. Ο Στέφανος μαθαίνει από την Ασπασία ότι η βιολογική μητέρα της Δανάης την ψάχνει όταν τους βρίσκει η Αγγελική. Η Τζένη ετοιμάζεται για το ταξίδι της αλλά η στάση του Παύλου προκαλεί τη ζήλια της και έρχονται σε ρήξη. Ταυτόχρονα η Αθηνά προβληματισμένη από την επίσκεψη του Παύλου προσπαθεί να ψαρέψει τον Δημήτρη, ενώ μετέπειτα καλείται να αντιμετωπίσει την Ελένη. Η Όλγα βρίσκει τη Λένα σε άσχημη κατάσταση κι εκείνη της εκμυστηρεύεται ότι δεν αντέχει άλλο να κρατάει το βαρύ της μυστικό χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνες.

Αγγελική 9/3/21 επεισόδιο 95
Η Αθηνά διώχνει την Ελένη από το σπίτι αμφισβητώντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του τεστ DNA και ξεσπάει στον Στέφανο που δέχτηκε να κάνει την εξέταση πίσω από την πλάτη της. Ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντέξει το ότι είναι βιολογικός γιος του Γιώργου Αργυρού το ρίχνει στο ποτό, προκαλώντας την ανησυχία του Θωμά. Ο Νικόλας μαθαίνει από την Ιωάννα ότι ο Παύλος παραλίγο να την πνίξει και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει πράγμα που έχει όμως απρόσμενες συνέπειες. Ο Στέφανος πιεσμένος από παντού, αποκαλύπτει στην Αγγελική την αλήθεια για την Ασπασία και ζητάει τη συμβουλή της ως προς τι να κάνει με τη Δανάη. Τέλος, ο Αποστόλης και η Άννα έρχονται αρκετά κοντά, πράγμα που κάνει την Ιωάννα να ζηλέψει.

Διαβάστε στο Ourlife τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα