Τατιάνα Στεφανίδου για fake news: Θα γίνουν καταγγελίες

Τατιάνα Στεφανίδου για fake news: Θα γίνουν καταγγελίες

Με αφορμή τη διακίνηση ψεύτικων δημοσιευμάτων και fake αναρτήσεων που αφορούν στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου, σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, η παρουσιάστρια έκανε μια τοποθέτηση το μεσημέρι της Τρίτης και ξεκαθάρισε πως αυτοί που το προκάλεσαν σκοπίμως, θα λογοδοτήσουν.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε τα εξής:

«Φαίνεται πως στην αρένα που έχει στηθεί γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, ορισμένοι επιχειρούν να συμπεριλάβουν και το πρόσωπο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha, διακινώντας ψεύτικα δημοσιεύματα και fake αναρτήσεις.

Θα ήθελα να πω κάτι εδώ, το οποίο αφορά σε fake news από πολύ συγκεκριμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που αφορούν στην εκπομπή. Εσείς με παρακολουθείτε καιρό και όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι εδώ και 2 μήνες, από τότε που ξεκίνησε το κίνημα #metoo, από την πρώτη καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον, παρουσιάζοντας θύματα, μαρτυρίες, καταγγελίες, παροτρύνοντας τα θύματα να σπάσουν τη σιωπή τους, μιλώντας με δικηγόρους, βγάζοντας υποθέσεις… Ξέρετε εσείς οι τηλεθεατές της εκπομπής, πώς ακριβώς έχουμε χειριστεί όλη αυτή την υπόθεση.

Κάποιοι, λοιπόν, παίρνοντας μια συγκεκριμένη φράση μου...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα