Ο Κούγιας έκλεισε on air το τηλέφωνο και στο Γιώργο Παπαδάκη

Ο Κούγιας έκλεισε on air το τηλέφωνο και στο Γιώργο Παπαδάκη

Είστε ο Αλέξης Κούγιας, στην αρχή δεν σας γνώρισα αλλά μόλις κλείσατε το τηλέφωνο το επιβεβαίωσα. Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα. Αλλιώς να πάτε στο εμπορικό τμήμα, να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς είστε δικηγόρος. Από τη στιγμή, που αποδεχθήκατε να μας μιλήσετε είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά όταν στριμώχνεστε, αν στριμώχνεστε να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει, έχω την εντύπωση ότι εμένα με κάλυψε και το κλείσιμο του τηλεφώνου

Επεισόδιο μεταξύ του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, και του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στον «αέρα» του ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος έκλεισε το τηλέφωνο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα».  
Ο κ. Κούγιας εκλήθη στην εκπομπή ώστε να μιλήσει για την υπόθεση, μετά την απόφαση να προφυλακιστεί ο εντολέας του.

Η ερώτηση του κ. Παπαδάκη σχετικά με το εάν ήταν λάθος η κρίση των Αρχών, προκάλεσε την ενόχληση του κ. Κούγια ο οποίος διερωτήθηκε αν έχει κάνει ποτέ κριτική «στην κρίση δικαστικών λειτουργών. Ποτέ, τα δικαστήρια είναι το σπίτι μου». 

«Ναι σας έχω ακούσει» του απάντησε ο δικηγόρος, αναφέροντας πως έχει ήδη προσβάλει δύο φορές την προδιαδικασία».

Ο κ. Κούγιας συνέχισε αναφέροντας τα όσα έχουν γίνει από την αρχή της ανάληψης, από πλευράς του, της υπόθεσης, και ο δημοσιογράφος τον διέκοψε ζητώντας του «να μπούμε στην ουσία».

Τότε, λοιπόν, ο κ. Κούγιας τού ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν αργότερα, καθώς πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο. «Πρέπει να ντυθώ, στις 9 πρέπει να είμαι στο δικαστήριο. Δεν με αφήνετε να μιλήσω, πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Πάρτε με σε 10 λεπτά στο κινητό μου. Κάντε μου τη χάρη, πάρτε με σε 10 λεπτά» σημείωσε, με τον κ. Παπαδάκη να του λέει πως δεν είναι σκοπό τους να αντιδικήσουν.

Δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα