Έλενα Ακρίτα: Εντάξει, με σας κλέβω εκκλησία, κύριε Κούγια

Έλενα Ακρίτα: Εντάξει, με σας κλέβω εκκλησία, κύριε Κούγια

Η Έλενα Ακρίτα γράφει για την στοχοποίησή της από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανακάτεψε τους σεξεργάτες, την κακοποίηση και το Ελληνικό, τολμώντας να βάλει στο μίξερ ακόμα και την τραγική υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
 
Δηλαδή τώρα αντιμετωπίζουμε σοβαρά έναν άνθρωπο που μιλάει για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους. Οι οποίοι εργάζονται με τον βασικό συν ΙΚΑ και κρατήσεις. Εν αντιθέσει με τους ερασιτέχνες ομοφυλόφιλους’ που δουλεύουν με μαύρα. 

Το Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι του Κούγια δεν είναι χαρακτηρισμός. Είναι το όνειρο του stand up comedian. Να το πει και να πέσει η αίθουσα από το γέλιο.

Τα ανήλικα παιδιά που έπεσαν στα χέρια του πελάτη του ήταν ‘επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι’. Οι 19χρονοι που βιάστηκαν με μεταλλικό λοστό από τον πελάτη του ήταν ‘επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι’. Ο νέοι άνθρωποι που ναρκώθηκαν, που βασανίστηκαν και που μέχρι σήμερα σέρνουν στην ψυχή τους τραύματα ανεπούλωτα ήταν ‘επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι’.Πες με τρελή αλλά έχω μια υποψία ότι ο Κούγιας αποκαλεί ‘επαγγελματίες ομοφυλόφιλους’ τους σεξεργάτες. Τους οποίους μπορεί να βιάζει ο οποιοσδήποτε κατά τη γνώμη του. Όπως ο οποιοσδήποτε μπορεί να βιάσει μια ‘πουτάνα’ – για να το πω στη γλώσσα του, ή μια πορνοστάρ.

Και μες το τζερτζελο ο μοντελοπνίχτης της καρδιάς μας σκέφτηκε δεν στοχοποιώ και την Ακρίτα που φοριέται γενικώς;

Δεν κάνω μια απόπειρα δολοφονίας του χαρακτήρα της;

Δεν πετάω τη μπάλα στην κερκίδα να φύγει η προσοχή από τον πελάτη μου;

Δεν την κατηγορώ ότι εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες και σκοτεινά συμφέροντα;

Δε λέω την παπαριά μου ότι σαμποτάρει την επένδυση του Ελληνικού;

Δεν πετάω μες το βόθρο μου και την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη όπου η Ακρίτα κατέθεσε ως μάρτυρας υπερ του νεκρού παιδιού;

Σε αυτό αποσκοπούσατε; Γι’ αυτό με στοχοποιήσατε στο Mega στον Νίκο Ευαγγελάτο; Νομίζατε ότι θα σάς φοβηθώ και θα το ‘βουλώσω’; Ειλικρινά τώρα, από τον δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια, με έχετε κόψει για τέτοιο τύπο; Ότι κωλώνω ας πούμε; Ότι θα μού κάνετε τα μούτρα κρέας; Ότι θα κρυφτώ στο λαγούμι μου – ότι τί τέλος πάντων;

Να δούμε παρεούλα τα δυο μας τα όσα ψευδή και συκοφαντικά που είπατε για μένα στο Mega στις (23/02/2021);

«Μου έχουν στείλει κάτι αναρτήσεις της κυρίας Ακρίτα από τις 2/2/21.Όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις της κυρίας Ακρίτα με το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα. Αυτή η προαναγγελία αυτού που ακολούθησε για τον κύριο Λιγνάδη, οι μηνύσεις και η ακραία πολιτική αντιπαράθεση με κύριο στόχο την κυρία Μενδώνη που είναι η αρμόδια υπουργός για να απεμπλέξει την επένδυση του Ελληνικού με προβληματίζει πάρα πολύ».1. «Μου έχουν στείλει κάτι αναρτήσεις της κυρίας Ακρίτα από τις 2/2/21.»

Κακώς μπήκαν στον κόπο να τα στείλουν, σάς τα έχω εδώ στο πιάτο, δείτε τις φωτογραφίες. Τα εξής δυο:

Α. Για την παραίτηση Λιγνάδη: Είδηση που περίτρανα επιβεβαίωσε μετά και η Μενδώνη και ο Γεραπετρίτης.

Β. Για την πρόσληψη του αδελφού του Λιγνάδη στο Εθνικό με παχυλό μισθό και ψευδή ιδιότητα: Είδηση που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λιγνάδης. 
2. «Όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις της κυρίας Ακρίτα με το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα»

Τι υπονοείτε; Ότι είμαι ‘πληρωμένος κονδυλοφόρος; Ότι εξυπηρετώ σκοτεινά συμφέροντα (το ίδιο περίπου είπε για μένα και η Μενδώνη την οποία τώρα θέλετε να μηνύσετε); Μπορείτε να μου υποδείξετε από ποιο κείμενο μου προκύπτει η βαρύτατη αυτή κατηγορία που εκτοξεύσατε; Γιατί είναι βαρύτατη, είναι ψευδής, είναι συκοφαντική.

3. «Αυτή η προαναγγελία αυτού που ακολούθησε για τον κύριο Λιγνάδη, οι μηνύσεις και η ακραία πολιτική αντιπαράθεση με κύριο στόχο την κυρία Μενδώνη που είναι η αρμόδια υπουργός για να απεμπλέξει την επένδυση του Ελληνικού με προβληματίζει πάρα πολύ.»

Εντάξει, εδώ με τσακώσατε, το παραδέχομαι. Ο Λιγνάδης είναι αθώος, η επένδυση του Ελληνικού με απασχολεί εμένα. Μέρα νύχτα με τον καημό του Ελληνικού κοιμάμαι και ξυπνάω. Βρήκαμε όλοι οι δημοσιογράφοι τον αθώο και τού φορτώσαμε παιδοβιασμούς και βασανιστήρια για να σαμποτάρουμε το Ελληνικό.

Είπαμε, κλέβω εκκλησία.

Εδώ όμως τελειώνει η καζούρα και πάμε στα σοβαρά.

Είστε τόσο ποταπός κύριε Κούγια, που τολμήσατε να πιάσετε στο στόμα σας μια υπόθεση που όλοι οι άνθρωποι στην Ελλάδα την θεωρούν ιερή. Τη δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Και δεν ντραπήκατε.

Ναι, κατέθεσα στη δίκη ως μάρτυρας. Κατ’ αρχάς εσείς ήσασταν συνήγορος του διευθυντή της σχολής και όχι του κ. Μαρκογιαννάκη. Καμία σχέση δεν είχατε, ο Μαρκογιαννάκης εκπροσωπείτο από άλλον συνήγορο.

Κατέθεσα τότε ότι ο Μαρκογιαννάκης έκανε ρουσφέτι σε σπουδαστή-βασανιστή του Βαγγέλη. Κι ενώ τον είχε αποβάλει από τη Σχολή, ο πρώην υπουργός μεσολάβησε να τον κρατήσουν γιατί η μάνα του νεαρού ήταν ψηφοφόρος του.

Το σουρεάλ είναι ότι ο Μαρκογιαννάκης ο ίδιος βγήκε στα κανάλια κι ‘έδωσε’ τον εαυτό του. Αυτός παραδέχτηκε τα πάντα και για τη ‘μεσολάβηση’ του και για το ρουσφέτι που έκανε. Τότε ακόμα εγώ στα «νέα» δεν τον είχα κατονομάσει καν. Ο ίδιος δημοσιοποίησε εαυτόν ως εμπλεκόμενο.

(Κύριε Ιονέσκο έρχεστε λίγο που σάς θέλω;)

Αλλά βλέπεις, στη δίκη του Γιακουμάκη εγώ ήμουν με το θύμα. Εσείς με τους θύτες.

Παντού και πάντα, εσείς με τους θύτες εγώ με τα θύματα. Γιατί αυτό θέλω. Γιατί αυτό επιλέγω. Γιατί έτσι μεγάλωσα. Γιατί αυτό με δίδαξαν οι γονείς και οι δάσκαλοι μου. Γιατί είμαι πολύ μεγάλη για να αλλάξω.

Κι αν κάποια ώρα πω «βαρέθηκα, κουράστηκα, δεν πάει άλλο», θα τα βροντήξω και θα κάτσω στο ωραίο μου σπιτάκι. Με την οικογένεια που λατρεύω και τους φίλους που αγαπώ. Θα κάνω βόλτες με τον άντρα μου και τα σκυλιά μας, θα πηγαίνουμε τις εκδρομές και τα ταξίδια μας και τα σινεμά και τα θεατράκια μας, και θα περνάμε ζάχαρη. Όχι που θα κάθομαι να σπιλώνει την τιμή και την υπόληψή μου ο κάθε τυχάρπαστος.

Έλα και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Όχι τίποτ’ άλλο, έχω να επιβλέψω τα έργα στο Ελληνικό.

Άσε που δεν κλέβω κι εκκλησίες.

.news247.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα