Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος μαθαίνει ότι η Φαίη είναι έγκυος

Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος μαθαίνει ότι η Φαίη είναι έγκυος

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, Έλα στη θέση μου είδαμε πως: Ο Βλάσης προσπαθεί να βγάλει άκρη με τη Θάλεια αλλά δεν καταφέρνει και πολλά. Ο Μάρκος προσπαθεί να πείσει τη Ρενάτα να επιστρέψουν στη Σικελία και η απάντηση της είναι κάπως απροσδιόριστη. Η Θάλεια, σ’ ένα από τα λιποθυμικά επεισόδια της Φαίης καταφέρνει να πάρει από την τσάντα της το κλειδί μιας θυρίδας.

Η Σύλβια και ο Ζούβας συνειδητοποιούν ότι είναι κακά πρότυπα για ένα παιδί κι αποφασίζουν να κλείσουν το θέμα, την ώρα που η Φλωρέτα ξαναφέρνει το θέμα του παιδιού στο Λεωνίδα.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά «Έλα στη Θέση μου» στις 20.00;

Ο Μάρκος μαθαίνει ότι η Φαίη είναι έγκυος και αντιδρά απρόβλεπτα. Η Κέντρα και ο Αχιλλέας αγωνιούν για το αν τελικά θα πουλήσει η Ρενάτα το ποσοστό της στη Σόφο, ενώ ο Φώτης επιστρέφει στην αυλή για να τον παρηγορήσουν για τον χωρισμό του με την Βάνα.

Η Σύλβια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από την Φλωρέτα σχετικά με το παιδί που τόσο ήθελε πάντα, και την ανακοινώνει στον Ζούβα συγκινημένη. Και ενώ η Θάλεια μαθαίνει ότι η Φαίη περιμένει παιδί, ο Βλάσης δέχεται να τη συναντήσει για μια τελευταία φορά.

https://www.newsbeast.gr