Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής στα χέρια για τη Δρόσω - Το τέλος του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής στα χέρια για τη Δρόσω - Το τέλος του Βόσκαρη

Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται να φέρουν τα «πάνω κάτω» στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τον Δούκα να ζητά από τη Μυρσίνη διαζύγιο και τον Κωνσταντή να κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου, η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί.

Στα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο η Δρόσω συζητά με την Ασημίνα, η οποία ξέρει πλέον από τον Νικηφόρο ότι η αδερφή της δούλευε στην Τρούμπα. «Πού φταίξαμε η Ελένη και εγώ και έγινες έτσι;» τη ρωτάει η Ασημίνα, για να πάρει την αφοπλιστική απάντηση «Κυλάει στο αίμα μου». Η Ασημίνα της αποκαλύπτει ότι έχει πάει σε δικηγόρο για διαζύγιο αλλά δεν θα το προχωρήσει γιατί ο Νικηφόρος θα της πάρει το παιδί. Φυσικά, η Δρόσω δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει την κηδεμονία!

Στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, ο Βόσκαρης οδηγείται επιτέλους στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους. Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα;

Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της. Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη. Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης. Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

Νικηφόρος και Κωνσταντής έρχονται στα χέρια για τη Δρόσω

Ο Μπάμπης είναι αυτός που μαθαίνει πρώτος τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή, όταν τον βλέπει να πηγαίνει στα κρυφά τον μικρό Σέργιο να τη δει - παρά την απαγόρευση του Νικηφόρου. Αμφιταλαντεύεται ο Μπάμης για το τι πρέπει να κάνει, αλλά τελικά το λέει στην Ασημίνα. Ακολουθεί άγρια σύγκρουση ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Δρόσω με την Ασημίνα να την κατηγορεί για το ήθος της. Πολύ χειρότερα θα είναι όσα θα γίνουν ανάμεσα στα δύο αδέρφια - σε Νικηφόρο και Κωνσταντή. Θα παίξουν άγριο ξύλο μεταξύ τους και θα ειπωθούν βαριές κουβέντες που δεν ξεχνιούνται. 

Αναφορικά με spoiler που κυκλοφορούν για τη συνέχεια του εφιάλτη της Ελένης φαίνεται ότι αυτή η υπόθεση θα βρει μία λύτρωση, καθώς ο Βόσκαρης θα πληρώσει ακριβά για τις πράξεις του. Αν και θα καταφέρει να δολοφονήσει μία από τις γυναίκες που θα αποκαλύψουν στις αρχές τα εγκλήματα, τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις που έχει κάνει όταν ήταν διευθυντής φυλακών, το τέλος του πλησιάζει. Και θα είναι ένα «τέλος» άσχημο αν λάβουμε υπόψη τα spoilers που τον θέλουν να αφαιρεί ο ίδιος τη ζωή του, δηλαδή να αυτοκτονεί όταν θα οδηγηθεί στη φυλακή για τα εγκλήματά του. Η τελευταία γυναίκα που θα περάσει μαρτύρια στα χέρια του είναι η Σοφούλα Τόλλια και εκείνη είναι που θα του δώσει τη χαριστική βολή αποκαλύπτοντας όσα έχει περάσει σε έναν γάμο που καλύτερα να μην γινόταν ποτέ... στις «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα