8 Λέξεις: Ο θάνατος της Ρωξάνης συγκλονίζει τους πάντες

8 Λέξεις: Ο θάνατος της Ρωξάνης συγκλονίζει τους πάντες

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “8 λέξεις”. Ο Έκτορας μαθαίνει από τον Κλήμη τη διαδρομή του χρήματος που βρέθηκε στους λογαριασμούς του πολιτικού Τάσου Γεωργέα και όλα πια δείχνουν την πιθανή σύνδεσή του με την εγκληματική οργάνωση. Ο Έκτορας ενημερώνει την Κατερίνα και τον Μιλτιάδη και αποφασίζει να θέσει τον ύποπτο πολιτικό υπό στενή παρακολούθηση. Στο μεταξύ ο Άκης και η Αποστολία στην Κύπρο καβγαδίζουν με αφορμή την επιμονή του Άκη να της ψωνίζει συνεχώς δώρα.

Ο Σίμος βγάζει τον Αιμίλιο από την δύσκολη θέση και καλύπτει το ξέσπασμα της Ελισάβετ. Ο Οδυσσέας επιμένει με τη μετακόμιση στην Αθήνα και δρομολογεί την πώληση των πινάκων καθώς και το ξενοίκιασμα του ατελιέ του. Ο χαμός της Ρωξάνης βυθίζει την Εύα στη θλίψη και το πένθος ενώ ο Νικηφόρος με τον Σίμο δεν λείπουν στιγμή από το πλευρό της. Όλοι μαζί πηγαίνουν στο Λονδίνο για να χειριστούν όλα τα διαδικαστικά της κηδείας. Ο Μιχαήλ σοκαρισμένος από τα νέα βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο της Βικτώριας, η οποία τον διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί σαν μάνα στον Άγγελο. Ο Μιχαήλ κάνει μια συζήτηση στη Βικτώρια και της εξηγεί ότι παρά την προσωπική τους σχέση, ο ίδιος και το κόμμα του θα σταθούν αμερόληπτοι στο γεγονός της οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε ένα από τα πλοία της. Στο μετξύ ο Άκης απαιτεί να έχει πλήρη ενημέρωση και με τον συνηθισμένο του τρόπο δείχνει στη Βικτώρια πώς λύνει εκείνος τα προβλήματα. Ο Σπύρος από την άλλη συναντάει τυχαία στον δρόμο την οδοντίατρο, την Αλκμήνη, και της προτείνει να πάνε να φάνε μαζί. Εκείνη ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση και οι δυο τους περνούν όμορφα. Στο μεταξύ, ο Φρίξος τους παρακολουθεί πολύ προσεκτικά και διακρίνει την αμοιβαία έλξη που υπάρχει ανάμεσα τους

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ζητάει από τον Σπύρο να του μιλήσει ιδιαιτέρως. Τότε τον απειλεί ότι θα μιλήσει στην Ιφιγένεια για τη γυναίκα που έχει μπει ανάμεσα τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα