Ράδιο Αρβύλα: Έτσι σατίρισαν τον Στέφανο Τσιτσιπά και το πάρτι στο Ντουμπάι

Ράδιο Αρβύλα: Έτσι σατίρισαν τον Στέφανο Τσιτσιπά και το πάρτι στο Ντουμπάι

 Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη και την τηλεοπτική συχνότητα του Open, οι τέσσερις φίλοι οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα, επανήλθαν για να να μην αφήσουν τίποτα και κανέναν έξω από τη σάτιρά τους.

Ούτε εάν αυτός ο κάποιος λέγεται Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η παρέα των Ράδιο Αρβύλα προτείνουν καθημερινά στις 20:00 τη δική τους ερμηνεία για τα γεγονότα της επικαιρότητας, την κοινωνία και την ελληνική τηλεόραση, σχολιάζοντας με καυστικό χιούμορ τις πολιτικές και άλλες εξελίξεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Ράδιο Αρβύλa ξεκίνησαν στην πρεμιέρα τους να σχολιάζουν τους πάντες. Λογικό και επόμενο λοιπόν, από την πρώτη εκπομπή να μην λείπει το ταξίδι των Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά και πιο συγκεκριμένα οι ξέγνοιαστες στιγμές του Στέφανου Τσιτσιπά.

Οι Ράδιο Αρβύλα με μια δική τους χιουμοριστική εκδοχή έδειξαν ένα βίντεο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δίνει τις συμβουλές του για την πανδημία του κορoνοϊού, όσο έπαιζαν στιγμιότυπα από τις διακοπές του στο Ντουμπάι!

Ακολουθεί το βίντεο με ολόκληρο το επεισόδιο - εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, ενώ το συγκεκριμένο απόσπασμα με τον Στέφανο Τσιτσιπά ξεκινά στο 27'13.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO