Μαλέσκου - Μουτσινάς: Μετά το unfollow επιτέλους συνδέθηκαν!

Μαλέσκου - Μουτσινάς: Μετά το unfollow επιτέλους συνδέθηκαν!

Ένας μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, σχετικά με το αν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ιωάννα Μαλέσκου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. «Δεν υπάρχει τίποτα, ούτε καν τέτοιο θέμα συζήτησης» δήλωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στην κάμερα του «Ευτυχείτε». «Έχουμε άριστες σχέσεις και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί με το ζόρι πρέπει να έχουμε πρόβλημα. Ποτέ δεν έχουμε κάνει follow ο ένας τον άλλον και δεν νομίζω ότι κρίνονται οι σχέσεις ούτε οι επαγγελματικές ούτε γενικότερα οι σχέσεις από το ποιον ακολουθούμε.

Δεν με απασχολεί αν θα με ακολουθήσει κάποιος ούτε αξίζει να δίνουμε βαρύτητα στον ποιον ακολουθούμε. Όταν υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές, καλώς» υπογράμμισε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, συμπλήρωσε ότι το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ ισχύει για έναν ακόμη χρόνο.

Μία αντίστοιχη απάντηση έδωσε και ο Νίκος Μουτσινάς στην Έλενα Πολυκάρπου, λέγοντας: «Δεν έχουμε ακολουθηθεί ποτέ με την κοπέλα».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης (5/1), η Ιωάννα Μαλέσκου εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ... Δείτε ΕΔΩ το βίντεο!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα