Survivor: Ένταση μεταξύ Κάτιας Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor: Ένταση μεταξύ  Κάτιας Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Βέλλη

Δύσκολα τα πράγματα για τους παίκτες του Survivor που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Η περιοχή δοκιμάζεται από τους μουσώνες, τις καταρρακτώδεις βροχές και την υψηλή υγρασία που κάνουν  αφόρητη τη ζωή των παικτών. Και σαν να μην έφταναν τα φυσικά φαινόμενα, το βαρομετρικό υψηλό έχει επηρεάσει και την ψυχολογία των διαγωνιζόμενων, ιδιαίτερα στους κόλπους των Διάσημων.

Το  πρόσωπο – κλειδί στα όσα συμβαίνουν -και θα δούμε σύντομα στις  οθόνες μας- είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι εξαιρετικά δυνατή παίκτρια με πολύ ανταγωνιστικό χαρακτήρα, που ενόχλησε την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η ένταση που επικρατεί στις σχέσεις των δύο γυναικών φαίνεται πως επηρεάζει ολόκληρη την ομάδα, η οποία θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες με την άφιξη στον Άγιο Δομίνικο και της Ανθής Σαλαγκούδη.

Να σημειώσουμε ότι, η παραγωγή συνάντησε πολλές δυσκολίες στη συμπλήρωση των θέσεων των Διάσημων. Παρά το οικονομικό δέλεαρ, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους, ακόμα και την τελευταία στιγμή, δυσχεραίνοντας το έργο των στελεχών της Ατζούν Μίντια, οι οποίοι ήθελαν το reality να κάνει πρεμιέρα οπωσδήποτε μέσα στις γιορτές για να επωφεληθεί από το προβάδισμα έναντι του ανταγωνιστικού «Master Chef».

 

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα