GNTM: Ποιος παίκτης ή παίκτρια είναι το φαβορί - Αυτή είναι η τελική τετράδα

Χαμός γίνεται με τα spoiler σχετικά με τις αποχωρήσεις ή για το ποιος θα είναι ο νικητής ή η νικήτρια του GNTM. Τα αγόρια είναι η αλήθεια ότι κυριαρχούν στις προβλέψεις, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο "TΥΠΟΣ TV", οι τέσσερις φιναλίστ θα είναι αγόρια και μάλιστα παίκτες που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα.

Το μεγάλο φαβορί είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου. Έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή, έχει κερδίσει τις περισσότερες φορές δοκιμασίες, ενώ ξεχωρίζει πάντα για το στιλ, το ύφος και την αρρενωπότητά του. Στο πλευρό του θα βρεθεί ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι ήρθε για να ξεχωρίσει και μόνο.

Στην τετράδα του GNTM, έχει φθάσει και ένας διαγωνιζόμενος-κούκλος, όπως λένε οι κριτές αναφερόμενοι στον Εντουαρντ Στεργίου με καταγωγή από την Οκυρανία. Η μεγάλη έκπληξη του ημιτελικού του reality μόδας φαίνεται ότι θα είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο οποίος βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, όμως όπως όλα δείχνουν ότι θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα