Άγριες Μέλισσες: Ο Χάρης Σώζος αποκαλύπτει για τον βιασμό της Ανέτ

O Χάρης Σώζος μιλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως είπε ο δημοφιλής ηθοποιός ο ρόλος του "είναι ενός τραπεζίτη, ο οποίος έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Είναι ένας καλός πατέρας, μεγάλωσε μόνος του την κόρη του και παράλληλα σαν τραπεζίτης, που διαχειρίζεται χρήματα και χρήματα ξένων, ξέρει να μανουβράρει πράγματα. Να τα κατευθύνει προς όφελος του. Όπως κάθε άνθρωπος φαντάζομαι πως και αυτός θα κρύβει μυστικά, τα οποία θα φανούν στη συνέχεια των επεισοδίων".

"Πιθανότατα να είναι γιος μου ο Μελέτης, δεν το ξέρουμε"

Και συμπλήρωσε: "Πιθανότατα να είναι γιος μου ο Μελέτης, δεν το ξέρουμε. Δεν ξέρουμε πως πήγε. Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα με τον Μελέτη και προσπαθώ να τον συνηθίσει σαν γιο μου. Γιατί είναι και "μποϊλής" αυτός"!

Το Πρωινό έδειξε και αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" που θα προβληθεί σήμερα. Επίσης έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Eξελίξεις υπάρχουν και με την εγκυμοσύνη της Ελένης από τον βιασμό του Μάνου Βόσκαρη θα έχουμε στην επιτυχημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1. Στα επόμενα επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό θα δει την Ασημίνα, να απατά τον Νικηφόρο με τον γοητευτικό Μπάμπη, τον πρωτότοκο γιο του Κυριάκου, και τη Δρόσω να μην βρίσκει διέξοδο στα προβλήματά της, αφού θα εξαπατηθεί από τον Τάκη και θα βρεθεί στο πεζοδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ