GNTM 3: Η νικήτρια του GNTM 2 επιστρέφει στο σπίτι του ριάλιτι

Η Άννα Μαρία επιστρέφει στο σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία ομορφιάς ανά τριάδες στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Με φωτογράφο τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα επίδοξα μοντέλα παίρνουν μέρος σε μια φωτογράφηση ομορφιάς σε τριάδες, με θέμα “Natural Beauty Trio”, που στόχο έχει να τους μάθει να χειρίζονται το κοντινό τους πλάνο και να ελέγχουν τις εκφράσεις του προσώπου τους.

Το μοντέλο του GNTM 3, που θα ξεχωρίσει, θα συμμετέχει σε tutorial μεγάλης εταιρίας καλλυντικών και θα φωτογραφηθεί με την Άννα-Μαρία, μια από τις δύο περσινές νικήτριες για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο καταρράκτης τα έκανε «μούσκεμα» για την Ρασέλ του GNTM 3

Στη δοκιμασία αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 πρέπει να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά, μέσα από αυτό. Ενδεχομένως να είναι αυτή η δοκιμασία που θα επαληθεύσει τα spoiler που θέλουν τη Ρασέλ να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models φωτογραφίζονται σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση. Φαίνεται όμως πως το ζητούμενο της φωτογράφησης δεν ήταν τόσο απλό για όλους τους διαγωνιζόμενους του GNTM 3.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου, η Βίκυ Καγιά εμφανίζεται να αποκαλύπτει πως κάποιος διαγωνιζόμενος του GNTM 3 δεν παρέδωσε λήψη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά τα τρία χρόνια του ριάλιτι. Στη συνέχεια βλέπουμε τη Ρασέλ να κλαίει, χωρίς να είναι σίγουρο πως η κριτική αφορά στο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα