Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αλλάζουν όλα στο Διαφάνι - Τι θα γίνει στη συνέχεια

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αλλάζουν όλα στο Διαφάνι - Τι θα γίνει στη συνέχεια

Μια ακόμα συγκλονιστική εβδομάδα έρχεται στις Άγριες Μέλισσες. Από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και το 26ο επεισόδιο της σειράς, θα αρχίσουν οι ανατροπές και η πλοκή θα μεταφερθεί έξι χρόνια αργότερα.

Στο 1965, λοιπόν, η συνέχεια από τις «Άγριες Μέλισσες» βρίσκει τα παιδιά των πρωταγωνιστών να έχουν μεγαλώσει και να πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο. Ο Τόλλιας έχει γίνει ξανά κοινοτάρχης ενώ ο Νικηφόρος με την Ασημίνα έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι των Σεβαστών. Οι εντάσεις μεταξύ τους δεν λείπουν, με τη Μυρσίνη να είναι η αφορμή

Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν στήσει μια δική τους κρυφή επιχείρηση που τους αποφέρει κέρδη, ενώ ο πρώτος προχώρησε τη ζωή του και έκανε σχέση με την κόρη ενός συνεργάτη του και ο δεύτερος συνεχίζει να βλέπει κρυφά την Πηνελόπη.

Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη, παραμένει στη φυλακή και υφίσταται τα βασανιστήρια του Βόσκαρη. Ο Δούκας συνεχίζει να κρύβεται αλλά περιμένει εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας για να γυρίσει θριαμβευτικά στο «Διαφάνι».

Η Μυρσίνη εξακολουθεί να κινεί υπόγεια τα νήματα στο Διαφάνι

ANT1Η Δρόσω εργάζεται πλέον στο καμπαρέ που την οδήγησε ο Τάκης, όπου γνωρίζει όμως έναν γόνο πλούσιας οικογένειας και ταλαντεύεται ανάμεσα στους δυο άνδρες. Η Ελένη συνεχίζει να συγκρούεται με τον Βόσκαρη, ενώ ο Δούκας γλιτώνει το δικαστήριο. Στη μέση της εβδομάδας νέα κόντρα ανάμεσα στη Μυρσίνη και την Ασημίνα με αφορμή την ανατροφή του μικρού Σέργιου αναστατώνει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Κωνσταντής μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις Μελέτη-Πηνελόπης και τον ωθεί σε αποχώρηση από το «Διαφάνι».

Ο Μιλτιάδης παραμένει στο ψυχιατρείο αλλά περιμένει να εξεταστεί από επιτροπή γιατρών για να επιστρέψει στο σπίτι του όπου τον περιμένουν η Βιολέτα με τον Λάμπρο. Ο τελευταίος δεν έχει ιδέα για τα μαρτύρια που περνάει η Ελένη στη φυλακή καθώς η ίδια έχει επιλέξει να κρατήσει τα πάντα κρυφά. Μια επίσκεψη, μάλιστα, που θα δεχθεί θα την αναστατώσει και θα την κάνει να πιστέψει πως η Μυρσίνη είναι πίσω από όλα τα δεινά που την έχουν βρει.

Εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή η Ελένη

Κι ενώ ο Δούκας περίμενε να επιστρέψει για να αναλάβει ξανά τα ηνία σε επιχειρήσεις και οικογένεια, τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης αποφασίζει εν τέλει να μην παρακούσει τον Κωνσταντή και φεύγει για το Παρίσι. Στην Τρούμπα η Δρόσω συνεχίζει να είναι μια από τις πιο τραγικές φιγούρες στις «Άγριες Μέλισσες» ενώ ο Νικηφόρος ομολογεί τελικά την αλήθεια στον Λάμπρο υπό τον φόβο της επιστροφής του πατέρα του με την αντίδραση του τελευταίου να είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τη συνέχεια της σειράς.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, η Ελένη θα βρεθεί στο σπίτι του Βόσκαρη κι εκεί θα αναζητήσει στοιχεία που τον συνδέουν με τη Μυρσίνη. Μια έκπληξη περιμένει την πρωταγωνίστρια, ενώ ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να… χαρεί για πολύ καθώς σύντομα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες όλων όσων έχει κάνει από τη στιγμή που εμφανίστηκε στις «Άγριες Μέλισσες»…

 

newsbomb

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα