Η κατάντια της γυναίκας. Οι celebrities κατακεραυνώνουν το The Βachelor

Η κατάντια της γυναίκας. Οι celebrities κατακεραυνώνουν το The Βachelor

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο ριάλιτι γνωριμιών του Alpha «The Βachelor» όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλείται να γοητεύσει τις 20 γυναίκες που συμμετέχουν, οι οποίες –αντίστοιχα– θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αν θέλουν να κερδίσουν την προσοχή του...

Κατά τις ημέρες προβολής του, οι χρήστες του Twitter δε σταματούν να κατακεραύνωσαν το νέο ριάλιτι, χαρακτηρίζοντάς το ως «η κατάντια της γυναίκας», ενώ πολλοί υποστήριξαν ότι είναι πολύ κατώτερο του Big Brother που πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης και την αποπομπή ενός παίκτη.

Εκτός, όμως, από τους τηλεθεατές, πολλοί είναι και οι διάσημοι που σχολίασαν το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο κατά τους περισσότερους “προσβάλλει το γυναικείο φύλο”.

Σίσσυ Χρηστίδου:

«Είναι τρελό. Πάλι το είδα, ενώ έχω εκνευριστεί και ενώ έχω αυτή τη θέση το είδα, ήθελα να δω που θα φτάσει. Και εκεί που λες ότι δεν υπάρχει πιο… φιλάει τη μια μετά την άλλη… Νιώθω λες και παρακολουθώ ένα ντοκιμαντέρ κάποιου ανατολίτη από το παρελθόν… Δε καταλαβαίνω πως όλα αυτό το περνάνε σαν να είναι οκ… Το είπε και η Κατερίνα Καινούργιου ότι είναι σενάριο και εγώ την πιστεύω την Κατερίνα».

Βάνα Μπάρμπα

«Λοιπόν θα μπούμε γυναίκες, σε αυτό το γελοίο παιχνίδι που υποβιβάζει την γυναίκα… μάνα ερωμένη… φίλη γυναίκα που παλεύει μονή της για να επιβιώσει… η ακόμα να μεγαλώσει τα παιδιά της… και εμείς βλέπουμε 10 ηλίθιες να κυνηγούν έναν άντρα με τον πιο ανόητο τρόπο… ΕΛΕΟΣ… σταματήστε το… μας προσβάλλει… ο μόνος σοβαρός εκεί είναι το αγόρι. που δεν φταίει σε τίποτα γι’ αυτή τη γελοιότητα. Δεν είμαστε έτσι… ΡΕ… τι πρότυπα προβάλλετε εσείς της ραδιοτηλεοπτικής… ελίτ… που κοιμάστε όρθιοι… ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα».

Λένα Μαντά

«Λέμε σεβασμό στις γυναίκες και τι είπε αυτός ο παίκτης του Big Brother και σε αντιπαράθεση έρχεται ένα παιχνίδι που είναι κάτι κοριτσάκια σαν τα κρύα τα νερά (μερικά) κι ένα παλικαράκι επίσης σαν τα κρύα τα νερά… Γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Θα αυτοκτονήσω, μα την Παναγία δηλαδή».

Γιώργος Χρυσοστόμου

«Λυπάμαι πολύ που επέστρεψε το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση. Έχει τόση ανάγκη η χώρα για μια κλειδαρότρυπα; Παρ’ όλο που εγώ είμαι στον ALPHA και θα έπρεπε να υποστηρίξω το δικό μας, το Bachelor μιλάμε για την απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της γυναίκας. Δεν έχει ανάγκη η τηλεόραση για κάτι τόσο… Οι καναλάρχες το βλέπουν σαφώς σαν κάτι πολύ φθηνό και ο κόσμος λυσσάει να γίνει διάσημος. Δηλαδή βγάζει τον ποπό του για να γίνει διάσημος και για λίγα likes. Πόσο μάλλον να ξεφτιλίσει την ψυχή του εκεί πέρα. Τώρα είναι και πιο hardcore απ’ όσο ήταν παλιά. Γιατί πιο παλιά δεν υπήρχαν τα social media ώστε να τους ενδιαφέρουν μιας και όλοι αυτοί μπήκαν για το social after. Θεωρώ για την ελληνική τηλεόραση ντροπή να επιστρέφει εκεί».

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα