Είναι πολύ άσχημο να μην έχεις μια οικογένεια να σε αγαπάει έτσι όπως είσαι

Αποτελεί έναν από τους παίκτες του Big Brother ο οποίος όπως έχει δηλώσει εξ’ αρχής έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές bullying κατά το παρελθόν επειδή είναι γκέι και του αρέσει να βάφεται. Ο λόγος για τον Θέμη Κανέλλο ο οποίος ερωτηθείς για τη στάση των γονέων του στο ζήτημα, ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι ούτε και εκείνοι έχουν αποδεχτεί τις επιλογές του.

«Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ, γιατί η οικογένεια δεν αντικαθίσταται ποτέ με κανέναν φίλο… Είναι κάτι πολύ άσχημο, νιώθεις μέσα σου ένα κενό, σαν να μην σε αγαπάει πραγματικά κανείς.

Όταν ακούς άσχετους να λένε άσχημα πράγματα για σένα, να σε βρίζουν, να λένε ότι είσαι μια που@@@, ότι είσαι ανώμαλος και δεν έχεις και στήριξη από την οικογένειά σου και έχουν πει στο παρελθόν τα ίδια πράγματα και ίσως έχουν κάνει και χειρότερα, προφανώς σκέφτεσαι μέσα σου: ‘’Μήπως εγώ είμαι το λάθος;''. Πολλά πράγματα μήπως … Κατάφερα όμως να αντιληφθώ ότι αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, είναι κόμπλεξ των άλλων ατόμων. Όταν είμαι το παιδί σου, πρέπει να αγαπάς το παιδί σου ακριβώς έτσι όπως είναι…

Είναι το παιδί σου, εσύ ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα