Εισβάλλει σαν τυφώνας στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει τα πάνω κάτω

Εισβάλλει σαν τυφώνας στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει τα πάνω κάτω

 Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιος, ο οποίος μίλησε για την είσοδό του στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ωστόσο, δεν θέλησε να πει πολλά για τις εξελίξεις, καθώς υπάρχει… γραμμή από το κανάλι και την παραγωγή να μην προδίδουν οι ηθοποιοί το τι έρχεται στη συνέχεια.

Ωστόσο, τόνισε χαρακτηριστικά πως θα εισβάλλει σαν τυφώνας στις Άγριες Μέλισσες, ενώ τα σπόιλερ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής να κάνουν λόγο για απίστευτες εξελίξεις, στις οποίες ο διευθυντής των φυλακών, που θα ενσαρκώσει ο ίδιος, παίζει καθοριστικό ρόλο.

Είχα δει ελάχιστα επεισόδια λόγω του θεατρικού “μαραθωνίου” μου, αλλά τώρα κάνω… εντατικά, θέλοντας να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα, μπαίνοντας στη σειρά. Είναι μια εξαιρετικής αισθητικής δουλειά, καλογυρισμένη, με γερή ομάδα πρωταγωνιστών που προέρχονται από το θέατρο. Υπάρχει ένα σενάριο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, μια σκηνοθετική ματιά κινηματογραφική και όλα δείχνουν πως ο νέος κύκλος θα είναι πιο γερός από τον πρώτο, έχοντας εξαιρετικό σασπένς.

Σε αυτόν, λοιπόν, το νέο κύκλο θα σε δούμε διευθυντή της φυλακής όπου οδηγείται η Μαρία Κίτσου, ο οποίος λέγεται πως θα την ερωτευτεί με απίστευτες εξελίξεις…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα