Άγριες Μέλισσες - Spoiler σοκ: Η Θεοδοσία θα πέσει νεκρή για να σώσει την Ελένη!

Άγριες Μέλισσες - Spoiler σοκ: Η Θεοδοσία θα πέσει νεκρή για να σώσει την Ελένη!

Ένα σοκαριστικό spoiler για τον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" φέρνει στο φως το περιοδικό TV24.

Όπως δείχνει η ανάρτηση μια σελίδας στο Instagram για το σίριαλ, το περιοδικό αποκαλύπτει ότι ένας από τους "εχθρούς" της Λενιώς θα δολοφονηθεί στον νέο κύκλο.

Πρόκειται για τη Θεοδοσία, που την υποδύεται η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία, σύμφωνα με το TV24, θα πέσει νεκρή για να σώσει την Ελένη! Η Θεοδοσία, στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου στις "Άγριες Μέλισσες", ανακαλύπτει από τα ξεχασμένα χειρόγραφα του Γιάννου ότι οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο Σεβαστό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο TV24, η Θεοδοσία θα πει στη Λενιώ ότι τα ξέρει όλα και θα την ωθήσει να ομολογήσει τη δολοφονία του Σέργιου. Στο δικαστήριο που θα ακολουθήσει, η Ελένη θα καταδικαστεί σε φυλάκιση αλλά δεν θα της επιβληθεί η θανατική ποινή.

Την ώρα της ετυμηγορίας, ένας άγνωστός, βαλτός των Σεβαστών που βράζουν για τον χαμό του γιου τους, μπαίνει οπλισμένος στην αίθουσα και στοχεύει με όπλο την Ελένη. Πάνω στον χαμό και την αναστάτωση, η σφαίρα βρίσκει τη Θεοδοσία η οποία (άθελά της;) θυσιάζεται για να σωθεί η αγαπημένη του πρώην συζύγου της, Λάμπρου Σεβαστού.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;; @marika.kitsou.official @hillafameli #marikakitsou #hillafameli #agriesmelisses #agriesmelisses #agries_melisses_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άγριες μέλισσες (@agries_melisses_official) στις31 Ιούλ, 2020 στις 9:22 μμ PDT

Πότε επιστρέφουν οι "Άγριες Μέλισσες"

Πότε, όμως, θα τα δούμε όλα αυτά; Πότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1;

Όπως ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης στην παρουσίαση του προγράμματος της σεζόν 2020-2021, η έναρξη της σειράς θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα δούμε να "χωρίζουν οι δρόμοι των τριών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα