Αυλαία για το Live News! Όσα είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο κλείσιμο της εκπομπής

Αυλαία για το Live News! Όσα είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο κλείσιμο της εκπομπής

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι πολύτιμο μας δώσατε. Μας δώσατε την εμπιστοσύνη σας στην ενημέρωση και τον χρόνο σας. Πραγματικά πολύτιμο. Ανεκτίμητο θα έλεγα.

Πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού βρέθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουλίου, ο Νίκος Ευαγγελάτος με το Live News. Αυτό ήταν και το τελευταίο απόγευμα, για τη φετινή σεζόν, που ο δημοσιογράφος καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό.

Η ενημερωτική εκπομπή του Mega, το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, κατόρθωσε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις από την επανεκκίνηση του Μεγάλου καναλιού και να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές.

Έτσι, όπως ενημέρωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο κλείσιμο της εκπομπής, το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό ανανεώνεται για τις 24 Αυγούστου στη γνώριμη ζώνη του Mega.

«Θανάση Μαυρίδη σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα, για την πολύτιμη βοήθεια όλο αυτό το διάστημα και νομίζω ότι 24 Αυγούστου θα είμαστε όλοι πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Live News. »

Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε και στους αποχαιρετισμούς δεν είμαι πολύ καλός. Θέλω να πω μόνο ότι όλο αυτό το διάστημα, που δεν είναι μεγάλο, τον Φεβρουάριο βγήκε το Mega στον αέρα, ήταν ένα διάστημα πολύ ιδιαίτερο για όλη τη χώρα».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι πολύτιμο μας δώσατε. Μας δώσατε την εμπιστοσύνη σας στην ενημέρωση και τον χρόνο σας. Πραγματικά πολύτιμο. Ανεκτίμητο θα έλεγα. Προσπαθήσαμε όλοι, εμένα βλέπετε, πολλοί άλλοι, να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τεχνικοί, δημοσιογράφοι με την αμέριστη στήριξη του ιδιοκτήτη του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη. Της διοίκησης, της διεύθυνσης όλων. Είχαμε αυτό το αποτέλεσμα για να έχουμε αυτή την ευγνωμοσύνη για ότι συνέβη αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστούμε πολύ και εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, 24 Αυγούστου για να τα πούμε ξανά» πρόσθεσε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ραντεβού, λοιπόν, για το Live News ξανά στις 24 Αυγούστου…

https://www.zappit.gr

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO