Ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήρε το δεύτερο εισιτήριο στο MasterChef για τον τελικό

Στην τελική ευθεία έχει μπει πια το MasterChef μιας και ήδη ο ημιτελικός αποτελεί παρελθόν και τα δυο πολυπόθητα εισιτήρια για τον τελικό δόθηκαν!

Στην πρώτη δοκιμασία του επεισοδίου της Δευτέρας, ο Σταυρής Γεωργίου κατόρθωσε να κερδίσει το πρώτο εισιτήριο και να είναι εκείνος που θα βρεθεί στη μία από τις δυο θέσεις των διεκδικητών στον τελικό του MasterChef. Αμέσως μετά, αποχώρησε ο Τζον με αποτέλεσμα να αναμετρηθούν εκ νέου η Μαρία Μπέη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Σε ένα πιάτο αντιγραφής, υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, οι δυο διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουν στην επόμενη φάση. Την φάση, δηλαδή, του μεγάλου τελικού.

Έπειτα από σκέψη και προβληματισμό, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, δίχως να γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο, αποφάσισαν ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος και ζήτησε ένα ωραίο fair play στον επερχόμενο τελικό!

Έτσι τα MasterChef Spoilers βγήκαν σωστά και Σταύρος και Σταυρής θα αναμετρηθούν, για τελευταία φορά, στον μεγάλο τελικό την προσεχή Τετάρτη 17 Ιουνίου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ