Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πέφτει από γκρεμό και δίνει μάχη για τη ζωή της

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πέφτει από γκρεμό και δίνει μάχη για τη ζωή της

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv η συνάντηση που θα έχει η Ελένη με τη Θεοδοσία θα βαφτεί µε αίμα, καθώς η πρώτη έχει ένα ατύχημα.

Η Ελένη δίνει μία ακόμη ευκαιρία στον Κυπραίο

Η ζωή της Ελένης δέχεται τη µία ανατροπή µετά την άλλη. Από τη µία, πασχίζει για το καλό του συνεταιρισμού και τον άτυπο πόλεµο εναντίον του Δούκα και από την άλλη βλέπει για πρώτη φορά τις αδελφές της να διχάζονται και την άλλοτε δεµένη οικογένειά της να διαλύεται. Ωστόσο, και η προσωπική της ζωή είναι γεµάτη ανατροπές. Η ίδια δέχεται να δώσει στον Κυπραίο ακόµη µία ευκαιρία να της αποδείξει πως την αγαπά πραγµατικά. Μάλιστα, η Ελένη δέχεται ένα δώρο ιδιαίτερης σημασίας απ’ τον Κυπραίο, ο οποίος προσπαθεί να την πείσει πως δεν θα την εγκαταλείψει ούτε θα τη στενοχωρήσει ποτέ ξανά.

Ο γάμος του Λάμπρου και της Θεοδοσίας οδηγείται σε οριστικό τέλος

Την ίδια ώρα, όµως, ο γάµος του Λάµπρου οδηγείται στο οριστικό τέλος. Ο δάσκαλος, µετά την αποκάλυψη πως η Θεοδοσία έβλεπε κρυφά τον γιατρό Βασταρδή, είναι αποφασισµένος να πάρει διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της. Ο Λάµπρος, στα επόµενα επεισόδια, θα επισκεφθεί ένα δικηγορικό γραφείο προκειµένου να βρει µία λύση. Ο ίδιος, µάλιστα, ενηµερώνει τη Θεοδοσία πως πήγε σε δικηγόρο και θα προχωρήσει µε το διαζύγιο και πως θα την αναγκάσει να υπογράψει τα χαρτιά. Η Ελένη µαθαίνει όσα συµβαίνουν στη ζωή του και ταράζεται. Παλεύει ανάµεσα στα συναισθήµατά της για τον Λάµπρο και το µέλλον της µε τον Θωµά. Θα φορέσει τελικά το δαχτυλίδι του Κυπραίου ή θα περιµένει το διαζύγιο του Λάµπρου;

Ο Λάμπρος προσπαθεί να κερδίσει ξανά την Ελένη

Η Θεοδοσία, από την άλλη, βρίσκεται σε απόγνωση. Δεν θέλει να δώσει εύκολα το διαζύγιο στον Λάµπρο, καθώς έτσι νιώθει πως τον παραχωρεί στην Ελένη. Ωστόσο, χρειάζεται χρήµατα για να προσλάβει δικηγόρο και µπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της να τα βρει. Ο Λάµπρος, όµως, νιώθει πως αυτή είναι η ευκαιρία να είναι µε την Ελένη και να ζήσουν όσα στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας των γονιών τους. Ο ίδιος, µάλιστα, θέτει µία ερώτηση στην Ελένη από την απάντηση της οποίας θα κριθούν πολλά.

Η συνάντηση Ελένης-Θεοδοσίας βάφεται με αίμα

Η Θεοδοσία, βλέποντας την αδιάφορη στάση του Λάµπρου απέναντί της, έρχεται στα όριά της. Είναι θυµωµένη και εξοργισµένη καθώς είναι σίγουρη πως ο Λάµπρος έψαχνε αφορµή για να τη χωρίσει και να προχωρήσει τη ζωή του µε την Ελένη. Άλλωστε, από τη στιγµή που έµαθε το παρελθόν τους, κατάλαβε πως τους ενώνει µία µεγάλη και βαθιά αγάπη που έµεινε αναλλοίωτη µέσα στα χρόνια. Και ενώ η ίδια παλεύει µε τους δαίµονές της, συναντάει τυχαία την Ελένη. Οι δύο γυναίκες έχουν µία έντονη συζήτηση και η συνάντησή τους θα βαφτεί µε αίµα.

Η Ελένη πέφτει στον γκρεμό

Η Ελένη πέφτει από έναν γκρεµό και τραυµατίζεται σοβαρά. Η Θεοδοσία είναι µάρτυρας του ατυχήµατος αλλά βρίσκεται σε ένα τεράστιο ηθικό δίληµµα. Να φωνάξει βοήθεια και να τη σώσει ή να την αφήσει εκεί καθώς, εάν η Ελένη φύγει από τη ζωή τους, θα έχει ακόµη µία ευκαιρία στον γάµο της µε τον Λάµπρο;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα