Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στις Άγριες Μέλισσες - Νομίζω ότι ο κύκλος έκλεισε

Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στις Άγριες Μέλισσες - Νομίζω ότι ο κύκλος έκλεισε

Για τους ρόλους της στις Άγριες Μέλισσες και τη “Γυναίκα χωρίς όνομα” μίλησε η Ερριέτα Μανούρη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει στις Άγριες Μέλισσες, αλλά όπως υποστηρίζει «νομίζω ότι ο κύκλος έκλεισε».

Νιώθετε τυχερή, δεδομένου ότι το τηλεοπτικό ντεμπούτο σας στην TV έγινε σχεδόν ταυτόχρονα σε δύο μεγάλες παραγωγές του ΑΝΤ1, τις “Άγριες Μέλισσες” και τη “Γυναίκα χωρίς όνομα”;

Φυσικά και νιώθω τυχερή, ευγνώμων και πάρα πολύ χαρούμενη που μπήκα στο χώρο της τηλεόρασης και σε δύο εξαιρετικές παραγωγές και όσον αφορά το περιεχόμενο, την ποιότητα και κυρίως τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα.

Νιώθετε πιο κοντά στο ρόλο της Κλειώς ή της Βαλεντίνης; Με ποια από τις δύο ηρωίδες είστε πιο κοντά;

Με καμία δεν ταυτίζομαι απόλυτα, αλλά βλέπω κοινά και στις δύο. Το πάθος της Βαλεντίνης για έρωτα μού ταιριάζει πολύ. Θεωρώ ότι ο έρωτας είναι σημαντικό πράγμα και γεμίζει την ψυχή μου. Σε ότι αφορά την Κλειώ, το γεγονός ότι αυτή η κοπέλα για να προστατέψει την οικογένειά της μπορεί να περάσει διά πυρός και σιδήρου είναι πολύ σημαντικό. Και εμένα αν κάποιος πείραζε την οικογένειά μου θα έκανα τα πάντα για να την υποστηρίξω.

Στις Άγριες Μέλισσες θα σας ξαναδούμε;

Δεν ξέρω. Μακάρι να βρεθεί κάποιος τρόπος, αλλά νομίζω ότι ο κύκλος έκλεισε.

Και οι δύο πάντως ρόλοι είναι συγκινησιακά φορτισμένοι. Εσείς στα δύσκολα κλαίτε;

Εγώ κλαίω πολύ όταν έχω νεύρα για να αποφορτιστώ και να ξεσπάσω. Αντί να σπάσω ένα πιάτο για να μου φύγουν τα νεύρα, προτιμώ να κλάψω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα